2022. 01. 23.

Patreon

Sziasztok!

A mai nappal útjára indítottam a blog Patreon oldalát.
Ha úgy érzitek, az eddigi és ezutáni munkánk méltó a támogatásotokra, úgy a lehetőség adott. Egyelőre nem tervezek extra tartalmakat közzétenni a rendszeres támogatóknak, de nem tudom még, mit hoz a jövő. 🙂
Felhívnám a figyelmet arra, hogy ha támogattok, tartsátok szem előtt, hogy automatikusan havi támogatásra van kalibrálva, ezt bármikor lemondhatjátok, szerkeszthetitek. Az oldal angol, ha segítségre van szükség, írjatok. 🙏🌸

4 megjegyzés:

Rita írta...

Sziasztok! Kérlek Titeket, ha valamit nem jól értek, akkor javítsatok ki! Így van mód arra, hogy pénzzel támogatást nyújtsunk, hogy megköszönjük a munkátokat? Azt a sok időt, energiát, amit arra szántok, hogy nekünk jó legyen? Én nagyon boldog lennék, ha jól érteném! Szívesen támogatnám a munkátokat!

Keiko Inoue írta...

Pontosan :)
Azt sajnos nem tudom kivitelezni, hohgy beállítsak különböző kategóriákat, és az esetleges támogatásért cserébe plusz tartalommal szolgáljak, de szerettem volna megadni a lehetőséget, hogy tetszőleges módon támogathassatok, amennyiben úgy érzitek, hogy az elmúlt öt év és a jövőbeni munkáink megérdemlik.
Igyekszem több tartalommal jelentkezni, hogy eleget tegyek az elvárásoknak, de így is érzékelem a megcsappant megtekintést, érdeklődést.
Azt fontos érzékelni, hogy a patreon "havidíjas", minden hónapban ugyanazon napon ugyanakkora összeget von, ha a támogatás mellett döntünk. Az összeg tetszőlegesen beállítható és bármikor tetszőlegesen megszüntethető a támogatás.

Rita írta...

Köszi a választ!
Én mindenképpen el is indítom! Megfizethetetlen az is, amit eddig kaptunk tőletek, és én nagyon hálás vagyok a munkátokért! 🥰 Köszönjük!!

Rita írta...

Sziasztok! Ismét én próbálkozom. Sikerült belépni, de a kártyámról sokkal kisebb összeget vontak le, mint amit beírtam. Sajnos nem igazán értem ennek a működését, vagy hogy hogyan tudok módosítani. Tudnátok nekem segíteni?
Lehet, hogy nem ide kéne írnom ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi a választ!
csiszar.rita@gmail.com