2017. 09. 04.

Laurelin Paige & Sierra Simone - P*rnósztár

5. fejezet

Devi


Fordította: BaNaNa

Arra ébredek, hogy sóvárgok az ajkai után és sajog a lábaim közt, mind a kettő Vida partiján alakult ki. Egyik kezemmel eltakarom a szemeimet, összezárom a combjaimat és próbálok újra félálomba kerülni, de a vágyakozás lángja túl erős.

Beletörődve és felébredve, gördülök egyet, hogy megkaparintsam a laptopomat az ágy mellől. Kinyitom és pár percen belül már Raven Igazi Randijai  honlapján vagyok. Elindítom a könyvjelzőzött filmet és a laptopot az ágy végébe rakom magam felé fordítva. Aztán lehúzom a bugyimat, a hátamra fekszem, kitámasztom a fejem párnákkal és szétnyitom a térdeimet annyira, hogy lássam a képernyőt, miközben enyhítem a nyilallást — a kedvenc fantáziám, a bejáratott maszturbációs anyagom, garantált legalább egy saját kezű „O”.
A kép döcögve elindul, majd felgyorsul az előjáték után, miután a szereplők már csókolóztak, szoptak és cirógatták egymást. Parancsolva és irányítva, Raven igazgatja a történést, elmondja, hogy milyen dolgokat akar látni, és amit következőnek látni akar, az a második nő – én – letérdelve a pasi előtt. A képernyőn Devi már pucér, és ugyan milliószor láttam, mégis ámulva nézem, ahogy letérdel Logan O’Toole előtt, kibontja a nadrágját, és eléggé lehúzza a széleit, hogy kiszabadítsa a farkát. Nem csináltam más filmeket férfiakkal, de elég felvételen voltam már, hogy tudjam, mire számítsak. Nem vártam, hogy máris kemény lesz. Azt hittem, hogy le kell szopjam vagy ki kell verjem neki egy picit, kamera előtt vagy azon kívül.
De ő már kemény volt. Teljes hosszúságában, a farka vastag és nehéz volt, miközben a tenyerembe zártam. Furcsa, de emlékszek erre is a súlyára a tenyeremben ahogy nézem magam a képernyőn, látom ahogy átfogom a farkát, megnyalom teljes hosszát és megcsókolom a hegyét. Felnézek rá és a nagy barna szemeim beleegyezés után kutatnak. Az a nézés, amivel Logan válaszol, benedvesít. Minden Egyes Kibaszott Alkalommal. Az a nézés azt sugallja, hogy ő már közel van, még akkor is, ha nem sok ment le a jelenetből, még mielőtt a nő szét nyitná ajkait és végigcsúsztatná őket a makkján és le a farka teljes hosszán.
Ha emlékezetből játszanám le a jeleneteket, akkor egy későbbit választanék, hogy újra átéljem. Azt, amikor Logan nyalta a puncimat, ujjazott miközben Raven kiverte neki.
De nem kell újra lássam, hogy eszembe jusson az érzés, akárhányszor becsukom a szemeimet és magamhoz érek, előhívom ahogyan a nyelvével és ujjával baszott.
Inkább ezt a részt szeretem újra és újra nézni. Nagyon beindulok, mikor látom mennyire felizgattam azon a napon,  szeretem nézni, hogy nyomul be a számba miközben összefogja a hajamat diktálva a ritmust.
Az én hatásomra lett ilyen. Az enyémre.
Most, bámulom a képernyőt és gyengéden körözök a puncimon. Egy kicsivel több nyomás és robbanok, viszont még húzni akarom az időt. Azt várom mikor nyomja tövig a farkát a videón Devi szájába, annyira mélyen, hogy alig bír levegőt venni és a szeme könnybe lábad. Olyan mélyen, hogy a farka hegye eléri a manduláit nagyon is emlékszem erre az érzésre és ahogy összeszorul körülötte. Mikor most újra felnézett rá, azt próbálta sugallni, hogy hagyjon alább a szorítással. De mielőtt megtette volna, belenézett mélyen a szemébe és amit látott, lebilincselte, eloszlatta az extázis nyomait az arcvonásairól, hogy majdnem elment kézi stimuláció nélkül is.
Erre a percre vártam, erősebben megnyomom a puncimat, míg másik kezem ujjait magamba vezettem. Begörbítem őket, így végig dörzsölik puncim érzékeny belső falát.
És már ott is vagyok. Mindenhol, felrobbanva egy erős orgazmusba, amiben a hátam felemelkedik az ágyról és beleborzongok. Csodálatos, és ez a csoda tart, ahogy punnyadtan és ellazulva visszahanyatlok az ágyra.
Egy kielégült sóhajt engdek ki.
Feszülten felnyögök, mikor eszembe jut Logan Vida tegnapi bulijáról. Mennyire aranyos volt a vizes ruháiban, amik rátapdtak. Ahogy égető pillantása a bőrömet pásztázta. Ahogy flörtölt és évődött velem.
Ahogy egyedül jöttem haza.
Francba, Logan O’Toole és az ő szuper szexi szexisége.
Őszintén meggyőztem magam, hogy csak felépítettem magamban az emlékét, hogy valószínűleg nem lehet annyira csábító, bájos és vonzó, mint amire emlékeztem. Tévedtem. Minden volt és még több is annál. Annyival több.
Jól ki is jöttünk. Tegnap este volt az első alkalom, mikor igazából beszélgettünk és mostmár tudom, hogy ezt a szikrát kettőnk között nem csak beképzeltem magamnak. Egy szikra, amely túlmutatott a fizikai vonzódáson. Meghallgatott, mikor én beszéltem. A szemembe és a számra nézett és nem a seggemet vagy a melleimet bámulta. Hát, csak a melleim és a seggem helyett.  Még egy olyan pillanat is volt, tulajdonképpen pár pillanat mikor azt gondoltam, hogy talán megcsókol. Oldalra döntöttem a fejem, szétnyitottam a számat, megnyaltam az ajkaimat tényleg nem vette a célzást? Belegondolva, hogy mit csinál a megélhetésért, kizárt, hogy nem vette észre.
Ami azt jelenti, hogy nyilván nem érdekli.
Újra kiengedek egy sóhajt, siralmas, gondoltam és felülök, hogy lecsukjam a gép fedelét. De, ha nem érdekeltem, miért kérte el a számomat? Ez azt jelenti, hogy akar hallani felőlem. Igaz?
Optimistán előhalászom a telefonomat és belekezdek egy sms-be. Csak néhány másodpercbe telik, mire rájövök: a) nem tudom mit is mondhatnék; b) félnék elküldeni neki. Úgy értem, ő Logan O’Toole. Ő egy híresség. Bárkit megkaphat, akit csak akar és amikor csak akarja. Nincs szüksége exkollegákra, akik csak úgy a nyakába esnek és biztos nincs rá szüksége, hogy ráírjak egy orgazmus-utáni ködben.
Amúgy is, valószínűleg csak azért kérte el a számomat, mert udvarias volt. Vagy azért, mert jó erőforrás vagyok, mikor mindenféle etnikumú nőket keres a filmjeihez, amit tudok, hogy Logan tudatos a munkájában. Nem kéne ennyire letörtnek lennem, mert : a) hiszem, hogy színes etnikai pornók kellenek és, b) csak azért mentem abba a buliba, hogy munkát találjak. Igazából, büszke kellene legyek arra, ahogy az este ment. Kiléptem a komfortzónámból és beszélgettem pár rendezővel, ráadásul egy meg is ígérte, hogy hamarosan felhív.
Így mikor a telefon, amit még mindig a kezemben szorongatok, elkezd zümmögni egy bejövő sms-től, elhúzom az ujjamat a képernyőn, biztosra véve, hogy egy leendő főnöktöl van, mellőzve a remény vibrálását, hogy talán Logan-től jött.
Biztos tudod, hogy Perzsiában, Cassiopeia kétpúpú tevét lovagol meg. És ezt nem mondtam neked, ezért mondhattam, hogy „púp’’ az első üzenetemben.
Mielőtt válaszolhatnék, egy másik sms is jön.
Jó, talán pont ezért mondtam azt neked.

Még mindig nevetek, mikor a harmadik megérkezik.

Nem vagy büszke, hogy helyesen írtam le Cassiopeiát, még ha helyesírás ellenőrzőt is használtam?

Atyám, nagyon aranyos.
És Uram isten, rám írt!
Kiugrok az ágyból, hirtelen ideges energiával telve, aminek köszönhetően elkezdek járkálni a szobában. Logan O’Toole, a férfi akiről álmodozom, az a férfi, aki nem hajolna le és csókolna meg, annak ellenére, hogy három éve kamerák előtt kinyalt, rám írt.
Nem tudom, mit gondoljak. Vagy érezzek.
Mégis érdeklem? A hangneme flörtölőnek tűnik, de talán csak félre értelmezem. Mindig egy kissé flörtölő. Ez a munkája része.
De észben tartotta Cassiopeiát.
Elég benyomást tettem rá, hogy még ma is ezen gondolkozzon. Elég benyomást, hogy utána nézzen, majd írjon róla. Ez kell, hogy jelentsen valamit. Hogy mit, azt nem tudom.
Amit tudok az az, hogy most ki kell találjak valami választ, és semmi ötletem nincs, hogy mit kéne. Mit írjak, mit írjak?
Járkálok, és közben számos választ fogalmazok meg magamban, mielőtt megpróbálok bepötyögni egyet, és még ott a mentális felkészülés is, ideges vagyok a válaszom miatt:
Azt mondtad, „púp”[1].
Egy piruló hangulatjelet teszek oda, mivel ez illik oda.
Kétszer írtam le. Tudod miért, ugye?
Túl izgatott vagyok még ahhoz is, hogy megpróbáljam kitalálni.
Nem. Miért?
Mert ennyiszer gondoltam a kefélésre, miközben leírtam az sms-t.
Kuncogtam. A válasza gyerekes és nevetséges volt, de mit is akart ezzel mondani? A kefélésre gondolt általánosságban vagy a kefélésre velem?
Észhez tértem. Természetesen nem arra gondolt, hogy engem basz meg. Ha kicsit is érdekelte volna, akkor tegnap megtette volna az első lépéseket. És mert annyira biztos vagyok benne, hogy nem állt szándékában bármire célozni, vissza írom:
Ez azért van, mert kétpúpú van a csillagképen, amit Cassiopeia meglovagol. Minden púpnál egyszer gondoltál rá.
Egy kis időbe telik, mire válaszol, beharapom az ajkamat, míg várok, a lábaim még mindig kocsonyásak az orgazmustól, amit róla fantáziálva épp néhány perccel ezelőtt értem el. Rágondolva újra felforrósodom és mikor  újra zümmög a telefonom az utlosó üzenetétől, a szívem hevesebben kezd kalapálni, mielőtt elolvasnám az első szót.
Igen, ez igaz. Bár, ha volt is ott teve múlt éjjel, nem emlékszem rá. Csak Cassiopeiát láttam.
Egy negyed másodperc erejéig megfontolom, hogy hagyom szárnyalni a fantáziámat és azokat a dolgokat amikre vágyok, átváltozni létező dolgokká és azt képzelem, hogy úgy értette olyan szép vagyok, mint Cassiopeia, és csak engem látott.
De természetesen arra gondolt, hogy csak a csillagokat látta, és ő annyira messze van tőlem, mint a Perzsa Királynő a kétpúpú tevén az égen.


Az sms, amit az éjjel írt, új színt ad mindennek.
Miután Stanley Tucci beadja Amerika Kapitánynak azt a szérumot, több izom lesz rajta és még jobban hasonlít Amerika Kapitányra. Vajon tud szexelni egy normális emberrel? Vagy a farka től nagy egy egyszerű halandónak?
Már az ágyban vagyok, mert késő van. Rápillantok az órára, ami azt mutatja, hogy még csak egy óra múlt. Az éjszaka közepe van és rám gondol.
Nem. Állj. Emlékeztetnem kell magam, hogy ne legyek túl könnyelmű. Valószínűleg részeg sms-eket küldözget az összes nőnek a névjegyzékében. Le kellene tegyem a telefonomat és elűzni a gondolataimból, mint ahogy egész nap tettem.
Kivéve, hogy nem űztem ki a gondolataimból teljesen.
Visszatartottam magam attól, hogy ne írjak vissza aznap reggel, miután megjött az utoló összezavaró sms, és minden erőmmel próbáltam nem rá gondolni. Ami azt jelentette, hogy nagyon sokat gondoltam rá. Miközben sikáltam a fürdőkádat. A görkoris edzésem alatt a Santa Monica mólón. A fotózásom alatt, ahol a  Tommy’s Toys erotikus kép weboldal számára pózolok rendszeresen.
Ma nagyon jó vagy, Devi babám.mondta Tommy, miközben egymás után készítette a képeket.
– Sugárzó és kibaszott szexi. Felcsináltak vagy ilyesmi?
Uh, nem. Valószínűleg az új arctisztítóm.Nem használtam új bőrtisztítót, de mindenesetre kiköptem a hazugságot, nem akarva hangot adni a valódi oknak,  amiért így sugárzok: Logan O’Tool.
Később, a zuhany alatt ismét rágondolva az orgazmusig dörzsöltem magam. Majd a következő 20 percet ígérgetéssel töltöttem, hogy holnap nem fogok egyszer sem rá gondolni.
Most fáradt és érzékeny vagyok, és mikor ez az Amerika Kapitányos sms befut, megadom magam a játékának, akármi is legyen. 
Tényleg lehet egy fasz túl kemény? Én inkább az állóképessége miatt aggódnék. A lökésekből származó erő miatt. Féken kell tartania magát, ha szexuális tevékenységbe merülne.
De mi van akkor, amikor kiengedi a töltényeket? Nézd, szerintem túl erősen menne el, hogy a nő befogadja. A spermája csak úgy átlőné szegényt, mint egy golyó.

Fülig érőn mosolyogva a hasamra fordulok és megírom a választ.

Á, nem. Ti férfiak, mindig azt hiszitek, hogy a spermátok mindig hatásosabb, mint igazából. Csak egy kis spriccelés. Még megnövekedett erővel sem sebesít meg senkit.

Nem az én spermámról beszélünk ami tényleg lenyűgöző, amúgy.  Amerika Kibaszott Kapitányról beszélünk.

Teljesen kimelegszem az ondójának említésétől, és mély lélegzetek sorozatát kell vennem, mielőtt válaszolok.

Begerjeszt az ötlet? Olyan erősen elmenni egy nőben, hogy az belehaljon?

Hát. Valahogy úgy. Igen.

Hangosan felnevetek.

Te beteg vagy.

Bűnös.
Azonnal követi még egy üzenet.
Jó éjt, Cass.
És sorozatban a második éjjel, sajgással a combom között fekszem le, Logan O’Toole miatt.



A következő napokban, Logan random sms-ekkel folytatja. Feladtam, hogy próbáljam megérteni, mi motiválja és inkább élvezem az évődésünket. Ezek a vicces beszélgetések meglepően jó hangulatba hoztak, az anyagi gondok ellenére, és szerda reggel összeszedem magam annyira, hogy megnyissam az UCLA honlapját, először ebben a hónapban.
Megtudod csinálni.mondom hangosan magamnakCsak fusd át a listát és válassz valamit. Akármit. Egy dolgot, ami érdekel.Olyan sok dolog vonz. Nem kéne ennyire nehéznek lennie.
De csak pár kattintás után a honlapon, egy olyan oldalon kötök ki, amely bemutatja a rendelkezésre álló öt különböző szakterületet: Művészetek és Tudományok Egyeteme, Művészeti és Építészeti Egyetem, Műszaki és Alkalmazott Tudományok Egyeteme, Orvosi Egyetem, Színház, Film és Televízió Egyetem.
Lefagyok, mert rájövök, hogy mind az öt nagyon vonz. Tudomány? Imádom. Építészet? Benne vagyok. Orvosi? A szüleim dúlák[2] arra lettem nevelve, hogy segítsek másokon. Film? Ez pont az, amin most dolgozom, már ha a pornó annak számít, márpedig szerintem annak. Hogy a francba kellene egyetlen szakmát választanom, mikor még csak leszűkíteni se tudom egyetlen szakra?
Pánikba esve lecsukom a laptopom tetejét, de magamhoz térek, mikor meghallom a telefonom zümmögését a konyhapulton, ahol vacsora után hagytam. Remélve, hogy az sms Logantól jött, sietek, hogy megnézzem és válaszoljak.
De nem Logan az, és nem egy sms. Bejövő hívásom van és a hívóazonosító szerint a producerek egyike az, akivel Vida buliján találkoztam LaRue Hagen.
LaRue Hagen nem olyasvalaki, akitől általában hívást fogadok. A Sinner’s Playpen-nek, egy heteroszexuális kemény pornó honlapnak dolgozik, ami nem az én kategóriám. De mióta a szüleim tarot kártyája azt javasolta, hogy legyek nyitott minden lehetőségre, odaadtam a telefonszámomat.
Ahogy felveszem, fohászkodom, hogy ne legyen időpocsékolás.
Devi Dare. Nagyon örülök, hogy végre beszélhetünk.mondja LaRue, mintha már napok óta próbálna elérni és nem csak három csengetésről lenne szóVan egy perced?
Éppen van.válaszolom, bár nincs semmi tervem estére – Szóval remélem van egy meggyőző javaslatod.
Francba. Egy nő, aki keményen játszik. Ez tetszik.LaRue nem volt olyan rég a szakmában, mint más producerek, de nem is új benne. Ravasz üzletember, aki újító és politikailag korrekt maradt. Ha úgy döntöttem volna, hogy messzebb merészkedek a pornóipar világában, ő az egyike volna azoknak a producereknek, akikben megbíznék.
Szerencsére mondta lágyan – van, de ez nem javaslat, hanem kész ajánlat. Mi, itt a Sinner’s Playpan-nél nyomon követtük a karrieredet a lány-lány kategóriában az elmúlt néhány hónapban. Ha azt hitted, hogy senki sem figyel fel majd rád, hát tévedtél. Őszintén hisszük, hogy ha áttérnél a hagyományos hetero pornóra, úgymond péniszt a vaginába, akkor felforgatnád a világot.
Elfolytom a döbbent nevetésemet. Elégedett vagyok az elmúlt egy évi előrehaladásommal az iparban, de ez a pasas az egekbe emeli a dolgokat. A csekkjeim biztosan nem olyasvalakit tükröznek, akinek a karrierje befutott.
Habár azok a pornószínésznők, akik leszbik vagy modellkednek nem csinálnak sok pénzt, még akkor sem, ha sikeresek.
Áthelyezem a testsúlyomat egyik lábamról a másikra.
Nem gondolja Mr. Hagen, hogy ez egy szörnyen merész gondolat?
LaRue. És nem merész, hanem jó ítélőképességű. Ebben az üzletben vagyok már egy évtizede, Devi. Sok sztárt láttam, akik felemelkedtek vagy elbuktak, hidd el tudom milyen röppályát vesz fel innentől a karriered.
A konyha ajtókeretének támaszkodom.
Hízelgő, LaRue. Viszont őszinte leszek magával, habár jelenleg eljátszom annak a lehetőségével, hogy csináljak néhány könyebb hetero pornót, szeretném, ha a munkáim többsége lány-a-lánnyal volna. Határozottan nem állok készen arra, hogy sztár legyek.
Senki sem áll készen rá, hogy híres legyen.
A Csillag képe villan fel a szüleim tarott kártyájából, majd tűnik el. Egy pillanatra szótlanná tesz.
LaRue töri meg a csendet.
Mondom mi lesz. az oldalunk korlátozott a női pornóval kapcsolatban, de lehet, hogy tudok szerezni neked pár munkát.
Szkeptikus vagyok.
Miért tenné ezt? nem akarok lekötelezve dolgozni neki a jövőben, csak mert talált nekem munkát.
Azért Devi Dare, mert akár készen állsz, akár nem, bele fogsz vágni a keményebb filmekbe. És mi ott akarunk lenni, amikor elkezded.
Mi van ha igaz? Ha tényleg arra vagyok hivatott, hogy én legyek a következő Jenna Jameson vagy Tori Black? Erre terel a közismert szerencsekerék? Nem akarva kizárni bármilyen utat, amely egy jobb élethez vezethet, megadom LaRuenek az ügynököm telefonszámát és megeggyzünk abban, hogy a következő hetekben készítünk egy leszbikus felvételt a Sinner's Playpan-nel.
Ez időt hagy, hogy elgondolkozzam a másik ajánlatán is ami talán kivezethet az anyagi csődből, ha megteszem a végső lépést. Még abban sem vagyok biztos, hogy mi tart vissza. A szüleim támogatnának és nem igazán van kifogásom az ellen, hogy idegenekkel basszak.
Csak.
Ha tényleg belevágok ebbe a karrierbe, az jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy valaha is visszamegyek az egyetemre. És habár még mindig nincs ötletem, mire szakosodjam, még nem állok készen arra, hogy eldöntsem, soha nem fogom befejezni a diplomám.
De hamarosan döntenem kell, pláne mikor a befizetetetlen csekkekre gondolok.
Sürgősen szeretnék beszélni valakivel a lehetőségeimről, valakivel, aki az iparban dolgozik. Talán egy másik színésszel vagy színésznővel. Az egyetlen személy, akire gondolni tudok az Logan.
Feloldom a képernyőt, amely elsötétült az elmúlt néhány másodpercben és elkezdem bepötyögni az sms-t:
Kellene a véleményed. Ráérsz?
Amint elküldeném neki, más gondolatok is felbukkannak. Nem vagyunk annyira közeli barátságban, hogy karrierről szóló értekezésekbe merüljünk, pláne nem sms-ben.
Viszont ő az egyetlen, akivel beszélni akarok erről, pillanatnyilag.
Kitörlöm az előző szavakat, és helyettük a következőket írom:
Hiszel abban, hogy Isten/ egy magasabb erő/ az Univerzum válaszol az imákra/ lelkiismeretekre/ szükségletekre a pornón/ smut-on[[3]/ erotikus modellkedésen keresztül?
Ez az első alkalom, hogy én kezdem a beszélgetést, és a szívem ugrik egyet, amikor gyorsan jön a válasz:
Devi, a válasz mindig a pornó.
Nevetek,  és habár semmi sincs eldöntve vagy megoldva, de jobban érzem magam. Amúgy sem kell most határozott döntéseket hoznom. LaRue majd ad néhány könnyű munkát, és ha az nem hoz pénzt, van még más lehetőségem.
Még akkor is, ha az Univerzum nem igazán próbál utat mutatni, észre veszem a szerencsém fordulását. Talán LaRue magabiztossága ragályos, de úgy érződik, mintha az emberek és a szituációk felsorakoznának nekem. Talán még Logan megjelenése az életemben is véletlen, mivel a barátsága egy biztosabb alapot adhat az iparban.
Nem gondolom, hogy a sors más terveket tartogatna nekünk. De ennek ellenére, ott van az a Csillag kártya – remélem, az igen.




[1] hump – púpot és közösülést is jelent
[2] A dúla görög eredetű szó, segítő asszonytársat jelent. Olyan, saját szülési tapasztalattal rendelkező nő, aki folyamatos fizikai, érzelmi és informatív segítséget nyújt az anyának (és párjának is, ha igényli) a várandósság idején, a szülés alatt és utána is.
[3] Smut - fejlett történetek szerelmi vonallal vagy más olyan dolgokkal, amik vonzóak a nők számára és gyakran tartalmaz szexuálisan túlfűtött jeleneteket.

4 megjegyzés:

Kissné Margó írta...

Köszi! 😉

Tar Edina írta...

Köszönöm! Már vártam a folytatást!

kempfcandi írta...

Imádom, még, még...

Justlifeisbeautiful írta...

Sziasztok!
Ide mikor várható új rész?
Eddig nagyon tetszik és máshol tényleg nincs fent így tűkön ülve várom a folytatást! Előre is köszi a választ(: