2018. 04. 15.

INFORMÁCIÓ


Kérünk minden Kedves Olvasót, Bloggert, Leendő Bloggert, Gyűjtőt és 5 perces hírnevet kajtatót....

NE VIGYÉTEK EL A KÉSZ FORDÍTÁSAINKAT KÉRDÉS NÉLKÜL!
Hiszen nálunk szabadon bárki el tudja olvasni és le tudja tölteni. Linkeljétek az oldalt vagy a drive-os linket és ajánljátok az oldalunkat, ahelyett, hogy letöltitek, aztán saját fájlmegosztóról osztjátok tovább a fordításokat, ezzel ellopva azt, amiért hónapokig vért izzadva dolgoztunk! Írjatok nekünk és kérjetek...

Nem fogunk ezután könyörögni, sem puncsolni senkinek, hanem egyszerűen bezárunk és mehet mindenki oda olvasni, ahol megosztották...

e-mail: justbook.forditva@gmail.com vagy kapcsolatfelvételi űrlap

21 megjegyzés:

Meli írta...

Nagyon sajnálom ,ne engedjétek a letöltést!Akkor nem visszik el a munkátokat,kitartást kívánok ,ezer köszönet a munkátokért!

Névtelen írta...

Sajnos ez soha nem fog megváltozni. Képtelen vagyok megerteni, hogy ezt miert kell barkinek csinálni. Miert nem lehet megerteni es betartani. Szerintem is ne engedjétek a letöltést, az oldalon lehessen elovasni. Semmi más megoldás nincs. Valaki mindig jófej akar lenni, csak így lehet megakadályozni. Tisztelni kell a munkátokat, de sajna nem mindenki gondolja igy.

Névtelen írta...

Sajnálom :(
Ez borzasztó, sőt én vagyok felháborodva, pedig nem is fordítottam.
Nem tudom, hogy beérkezett-e az előző kommentem, mert valamit elbénáztam. Úgyhogy leírom mégegyszer. :D

Fel nem foghatom, hogy egyes emberek, hogy lehetnek ilyen gyengeelméjüek, mások tollával ékeskedők.
Amiben abszolút egyetértek Melivel, hogy ne engedjétek, hogy a könyvet le lehessen tölteni. (Nagyon fogom sajnálni, mert annyira hálás vagyok! Fantasztikusan dolgoztok, jó könyv választás, igényes írói, fordítói munka!)
Annyira szoktam örülni, amikor le lehet tölteni egy-egy könyvet, amivel kész vagytok. Mindig átrakom a kis ebookomra és ott olvasom, néha újra- meg újra :D
De eszem àgában sincs, hogy megosszam ezt bárhol az égadta egy világon.
Nem az én munkám, nem az én “feladatom”.
Lehet, hogy valaki úgy gondolja, milyen jó fej, hogy talált egy könyvet és megosztja másokkal, csak abba nem gondol bele, hogy ez nektek, meg az úgymond “rendesebb, tisztességesebb” embereknek ez mennyire rossz...
Nem is folytaton tovább, mert úgy érzem, hogy csak hergelem magam, plusz már egy egész regényt göngyölítettem nektek ide.

Csak annyi, hogy ne engedjétek a letöltést, amit mindannyian nagyon fogunk sajnálni.

Sok erőt, kitartást nektek! Csak így tovább!

Izabella írta...

Sziasztok, én is nagyon sajnálnàm ha bezárásokat. Ami azt illeti talán elvonási tüneteim lennék és a férjem kidobna otthonról :( ne lehessen letölteni csak olvassunk itt az kész. Ráadásul imádom a munkátokat. Minden tiszteletem a tiétek. Puszi nektek

Névtelen írta...

Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz és teljes egészében egyet is értek velük!!!
Melinek van igaza ne engedjétek letölteni!
Nem érdemlik meg!
Viszont ezúton köszönöm meg a munkátokat is! És kívánok Nektek minden jót a jövőben!

Nagy Bea írta...

Miért kell némely embereknek ilyen dolgokat csinálni?! Nem értik meg hogy saját magukkal is kicsesznek ha bezárják az oldalt?! Csatlakozom az előttem szolokhoz ne lehessen letölteni. Belepusztulnek ha nem olvashatnam el a vér kötelez és a Mad men további könyveit. Köszönöm a munkatokat!! Millió puszi és hála.

Unknown írta...

Mindig családom az emberekben kár hogy ,nincs szűrő vagy nagyító ami alapján felismerése kerülne sor ki is a megbízható és ki mehet a levesbe még jó hogy ,az én legjobb barátom a férjem és a lányom meg a cicám és a könyveim !!!!!!bennük még nem csalódtam soha

Névtelen írta...

Nagyon sajnálom, hogy ilyesmi előfordult veletek. Annyira hálás vagyok a könyveitekért, sajnálom, hogy visszaéltek vele. Mindig alig várom, hogy kész legyen egy-egy könyvetek, hogy letölthessem(sajnos neten nem tudom olvasni, csak ha letöltöm.) Mindig bearanyozzák a napom. :) Millió köszönet a munkátokért!

Judit írta...

Nagyon szomorú lennék ha nem olvashatnék többet nálatok. Rengeteget olvasok. Olyan könyveket olvashattam itt és lettek nagy kedvencek amire nem biztos, hogy rátaláltam volna, hogy jé ilyen is van.
Bár kényelmesebb a könyvolvasón olvasni, de én is amondó vagyok, hogy csak úgy tudtok védekezni, mint ahogyan a Books for you-s csapat.
Kimondhatatlanul hálás vagyok a munkátokért. Éltem kritikus 3 évén vagyok túl. Ha nem lettek volna a könyvek és ti, nem tudom hogyan tudtam volna túlélni.

Timi írta...

Ajj nagyon szomorú vagyok, hogy megint beigazolódott: Nagy az isten állatkertje, csak sajnos igen alacsony a kerítés...
A mai világban nem tudnak egyesek örülni annak, hogy ingyen olvashatnak rengeteg új könyvet. Inkább ellopják, és felrakják, megosztják, terjesztik. Annyira örültem, hogy mikor a sok fáradtságos munkátok után le lehetett egyben tölteni a kész könyvet. Amit nagyon szépen köszönök, sok hozzám hasonló olvasni szerető nevében is!
De ezek után tényleg nem csodálkozom, ha csak és kizárólag olvashatóvá teszitek.
Még egyszer köszönöm a sok-sok munkát és olvasnivalót!
Kitartást és próbáljátok nem büntetni minket (akik csak olvasnak) hogy ne adj isten bezártok. Sírnék, sírnánk, de nagyon!

Niki írta...

Sziasztok!Nagyon sajnálom hogy egyesek nem értik meg hogy más tollával ne ékeskedjen.Én személy szerint letöltöm a könyveket mert munkába jövet menet olvasok,de eszembe sem jutna ezzel kereskedni.Hálás vagyok a munkátokért.Köszönöm a sok fáradozásotokat!

Csöngi írta...

Maxima egyetértek az előttem szólókkal! Én is jobban szeretem letölteni az olvasómra és esetleg újraolvasni, de még jobban szeretem hogy újabb és újabb könyveket hoztok! Elkerülhetetlenek a kretének, de magukat minősítik ezzel. Szerintem mi, akik ide járunk előfordulunk más könyves bandákban és tudjuk hogy ki dolgozott meg keményen ezekért! Újra csak köszönjük a munkátokat!

Névtelen írta...

Sajnàlom szörnyű ,hogy vannak ilyenek és egyben felhàborító , de szerintem ne engedjétek , hogy elvegyék a kedveteteket a fordítàstól és amit nagyon élveztek . Nem értem mért jó màs dolgàt ellopni mért nem kérdezik meg vagy tüntetik fel , ha màr ellopjàk hogy honnan szedik szégyentelen az ilyen . Kitartàst . Én személy szerint hàlàs vagyok , hogy le lehet tölteni a könyveket ìgy sokkal eyszerűbb nem csak nekem hanem több tízezer embernek . Ne engedjétek ,hogy az ilyenek miatt kedvetek alàbbhagyjon mi mindig mellettetek àllunk és tàmogatunk abba , hogy folytassàtok amit elkeudtetek és azért is mutassatok meg hogy ti képes vagytok arra amire ők nem és képesek vagytok több 10-100 ezer embert boldoggà tenni ezekkel a csodàkkal. Tudom hosszú lett ,de remélem érthetőmit szerettem volna lkifejezni ezzel .
/Főnix/

Ria írta...

Én fent vok néhány csoportba. Folyamatosan osztják meg a rajongói fordításokat, de ha megkérdezem, azt mondják nincs meg az engedély a megosztásra. A legtöbbször törlik is, s a linket osztják meg szerencsére. NE zárjatok be. Imádlak/Imádunk Benneteket. Én is letöltöm, de még azoknak sem adom oda, akikkel át szoktuk beszélni a könyveket, inkább az eléréseteket ajánlom.

Vii írta...

Igen, én is hasonló képpen szoktam eljárni, mert tudom, hogy nincs rá engedély. Sajnos értetlenek mindig lesznek. Mi ennyit tudunk tenni. Vigyázni az értékekre. Mert igenis imádjuk, értékeljük és köszönjük a munkátokat. A sok csodás könyvet! Az időtöket az önzetlenségeteket! Szeretés!

Zsizel írta...

Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz és teljes egészében egyet is értek velük!!!
Melinek van igaza ne engedjétek letölteni!
Nem érdemlik meg!
Viszont ezúton köszönöm meg a munkátokat is! És remélem, hogy még nagyon sokáig olvashatom a fordításaitokat. Köszönöm

HermeczinéAndi írta...

Jézusom, milyen emberek vannak már!!
Nagyon remélem hogy nem szűnik meg ez a blog mert én nagyon szeretek idén járni.
Nagyra becsülöm a munkáitokat és hálás vagyok Nektek érte ☺☺☺
Remélem maradtok, iszonyú szomorú volnèk ha nem.. 😘😘😘

Unknown írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ne lehessen letőlteni.
A ti munkától!

Eve írta...

Köszönöm a sok fordítást, amivel nekünk teszitek szebbé az olvasás élményét. Remélem nemzar be az oldal. Lehetne csak online olvasni nemkell a letöltés

Mariann írta...

Sziasztok, igazán megdöbbemve olvastam az okozott károkról. Sokat olvasok tőletek. Minden elismerésem a tiétek. Én sajnos nem vagyok a nyelvtudás birtokában, hogy magam olvassam a kiadott könyveket. Talán avitt a szó, de felháborít a pofátlanság, hogy más ezt a sajátjaként mutogatja. Ausztriában élek, de német nyelven nekem nem élvezet az olvasás (még, vagy soha nem is lesz talán). Ide nem olyan zökkenőmentes Mo-ról akár rendelni sem az esetleg kiadott könyveket. Sajna ritkán jutok "haza", hogy vásárolhassak. Nekem ez az élvezet. Az oldalt már jó régen követem (években mérhető). Sok olyan oldalt is ami könyveket osztott meg. De meg azokat sem tettem fel máshová, nemhogy egy fejezetenként fordítottat. Mintha...gyereket lopnék babakocsiból 😕 kérlek, ne szünjetek meg létezni. Ha tudnám, ki volt az a sunyi dög...😡😠 meglakolna! Millio köszönet a megbecsült munkátokért!

Zitus írta...

Én csak a letöltött könyveket tudom olvasni az ebookomon,mivel nincsen rajta wifi,ezért töltöttem le,de csak saját használatra,köszi szépen a munkátokat,és remélem nem fogtok bezárni és folytatjátok ezután is,köszi szépen előre is.