2024. 10. 05.

Claire Contreras - Papírszív

 


Jensen rovata

Szeretem a technológiát. Én vagyok az a műszaki beállítottságú fickó, aki folyamatosan frissíti a szoftvereit, és lecseréli a laptopját, amikor egy új modell jelenik meg.

Az elmúlt hétvégén meghívtak egy kis Chelsea-i techbolt megnyitójára, és meg kell mondanom, olyan voltam, mint egy gyerek az édességboltban. Lényegében egy mini Apple bolt volt, amely a második kedvenc New York-i kerületemben volt (az első természetesen Brooklyn).

A legtöbben azért voltunk ott, hogy cikket írjunk a helyről, így ahogy beléptünk az üzletbe, láttuk, hogy az emberek kipróbálják a számítógépeket, a kiegészítőket nézegetik, vagy a telefonjukba gépelnek.

Ez az élmény igazán elgondolkodtatott arról, hogy mennyire függünk a technológiától, hogy elérjük szeretteinket és potenciális szeretteinket egyaránt. Amikor nem vagyok a városban, FaceTime-olok a lányommal, hogy láthassam a csinos arcát. Általában nem vagyok oda az SMS-ezésért, bármennyire is egyszerű, de nemrég újra kapcsolatba kerültem valakivel, és most a hívás, az SMS vagy az e-mail között tépelődöm. Az sms-ezés tűnik a „normális” dolognak. A telefonálás a „felnőtt” dolognak. Az e-mailezés pedig a legjobb módszernek arra, hogy azt mondjam: „Szeretnék kapcsolatban maradni, de nem tűnök kétségbeesettnek a kapcsolat tartása miatt”. Nyilvánvalóan ez attól is függ, hogy milyen a kapcsolatod az illetővel. Egy üzleti kapcsolat más, mint a közted és a volt szerelmed közötti kapcsolat, ami nálam a helyzet. Sajnos, én az sms-t választottam... egyelőre. Majd tájékoztatlak róla titeket, mivel tudom, hogy kíváncsiak vagytok, és szeretitek tudni.

Mike's Tech Shop Chelsea-ben – termékek, adatok helyreállítása, minimális várakozási idő a szolgáltatásoknál stb.:

Jensen jóváhagyta!

A nap kérdése tőle: @atipyam: Mikor és hogyan mutatnád be a gyermed/gyermekeid annak a személynek, akivel találkozgatsz?

1 megjegyzés:

Dia írta...

Köszönöm 🤗