2019. 02. 03.

Laurelin Paige & Sierra Simone - P*rnósztár


13. fejezet

DEVI


Fordította: Noémi


Amikor az emberek megtudják, hogy lány-lány pornót csinálok az az első kérdésük: Akkor leszbi vagy?
A rövid válasz: Bi vagyok.
A hosszabb válasz: Minden nő biszexuális.
Az ok, amiért hosszú a válasz, mert általában mindig azután kerül sor erre a beszélgetésre, hogy valaki feltesz egy ehhez hasonló kérdést. De, ami fontosabb – a tudomány be is bizonyítja.
Nos, semmi szükség arra, hogy kiborulj. Nem szeretnék vitát kezdeményezni; csupán arra szolgálnék magyarázattal, hogyan is kerültem ebbe a világba, és a magyarázat pedig megkívánja az alapszintű emberi biológiai ismeretet, amelyet meglepően sokan nem értenek.
Tanuló idő – a nők teljes mértékben heteroszexuálisnak tekinthetőek, mégis előfordulhat, hogy egy másik nő izgalomba hozza őket. Ez tény. Szexuális izgalom alatt azt értem, hogy a pupillák kitágulnak, a pulzus felgyorsul, a nemi szervek irányába pedig csak úgy tódul a vér. A nő meglehet, hogy fel sem figyel ezekere a fizikai változásokra, és nem azokról a dolgokról beszélek, amik csók vagy akár petting közben lépnek fel – hanem arról, amikor vonzó nők fényképeit mutatják meg nekik és a testük reagál.
Olvass csak nyugodtan utána, ha nekem nem hiszel.
De a szexuális izgalom nem ugyanaz, mint a szexuális beállítottság. A szexuális izgalom fiziológiai szinten jelenik meg. Természetes. Alap. Ősi.
A szexuális életmódot olyan dolgok határozzák meg, melyeket nehezebb mérni és megmagyarázni – kulturális kondicionálás, érzelmi kötődés, szociális- és gazdasági tényezők, vallási elhivatottság. Ez egy jóval vitatottabb téma, amibe nem túl ésszerű belemélyedni, és csak annyit szeretnék megjegyezni, a nevelésem szoros összefüggésben áll azzal, hogyan viszonyulok a szexhez.
De kicsit túlságosan előre szaladtam.
A lényeg, hogyha testi izgalomról beszélünk, kutatások szerint a nők sohasem heterók teljesen. Különböző mértékben jövünk izgalomba a női és férfi szexuális ingerekre. És miért is ne jönnénk? Utódok nemzésére vagyunk bekódolva, de ugyanakkor az élvezetet is keressük. Rengeteg gyönyört tartogat a női alak: a csípő, a mellek, az ajkak. A nők gyengédek, gyönyörűek és szexik; érzékiséget, gyönyört testesítenek meg, olyan mértékben, amire a férfiak képtelenek.
Szóval, ha a kutatások kimutatják, hogy a nők izgalomban jönnek az azonos nemű egyénektől érkező ingertől, akkor mégis mennyivel válik intenzívebbé, ha fizikai folytatása is van? Akkor az inger átalakul, nemcsak kép és hang marad. Most már érintés, illat és íz is. Mondj, amit akarsz arról a nemről, amelyikkel elsősorban kufircolnál, de ha be lenne kötve a szemed, valóban meg tudnád mondani, hogy egy férfi vagy egy nő simogatja a hajad? Mindkettő jó érzés. És a jó érzés az jó érzés. Ami ennek útjába áll az mind mentális.
Mondtam, hogy hosszú a válasz.
Talán a jobb válasz a magyarázat, hogyan is kerültem ebbe a szakmába. Rövid változat: – A szüleimet hibáztatom.
A hosszú változat: – Nem, úgy értem, valóban őket hibáztatom.
Amióta csak az eszemet tudom mindig arra tanítottak, hogy az emberi test gyönyörű és a szex természetes. Gyakorlatilag olyan volt, akár egy napi ima, amit a szüleim teljes mértékben kivetítettek a mindennapokra. Mielőtt a kamaszkorba értem volna annyi féle és fajta szabad szerelemnek, valamint nudista életfelfogásnak voltam kitéve, hogy esélytelen volt úgy felnőnöm, hogy szégyelljem az emberi testet.
Hadd tisztázzak valamit –– nem arról van szó, hogy a szüleim károsan helytelenül viselkedtek volna. Persze, nem igazán foglalkoztak a testük takargatásával a jelenlétemben, de nem molesztáltak és nem is kényszerítettek, hogy hatvanas évekbeli orgiákon vegyek részt. Igazából arra tanítottak, hogy tiszteljem az emberi testet – másét és a sajátomét is egyaránt. Toleránsnak neveltek. Olyan emberek vettek körül, akik szabad életet éltek, anyám és apám is teljesen nyitottan tekintettek a szexre és az emberi testre.
Szóval, amikor tizenhét éves voltam, megkörnyékezett egy erotikus modellügynökség. Arra gondoltam, miért ne? Az emberi test gyönyörű. A szex pedig teljesen természetes. Na meg az erotikus modellkedés sokkal jobban hangzott, mint az összes többi munkalehetőségem. Az első pár alkalommal mindig ki kellett kerülnöm a korommal kapcsolatos kérdéseket, de szép kis summát kerestem, amely talán tovább is kitartott volna, ha a suli után nem töltöttem volna egy teljes nyarat hátizsákkal a hátamon Európában.
Aztán egy nap, miután visszatértem a kissé hosszúra sikeredett vakációról és az egyetemi költségekről siránkoztam, az ügynököm fölvetette: – Tudod, több pénz van az erotikus fotókban, amikor filmkockává válnak. És a filmekben több pénz van, mikor szexelsz bennük.
Így újra arra jutottam, miért is ne?
Néhány maszturbálós jelenettel kezdtem, ami remekül ment. A pokolba is, tizennegyedik szülinapomra vibrátort kaptam; már igazi profinak számítottam. Aztán megkaptam az első lány-lány jelenetes ajánlatomat – egy ujjazós és puncinyalósat. Engem kényeztettek. Leszámítva a heves pettinget, amiben részem volt Teresa Murray-jel a tizenhatodik szülinapi ottalvós buliján – fiatalok és kíváncsiak voltunk – sosem volt részem leszbikus együttlétben.
De Teresával eléggé viccesen megoldottuk, ha ki akart nyalni, hagytam neki. A jó érzés az jó érzés.
Szóval elvállaltam a munkát. És akkor tudatosult bennem, hogy igenis felizgathat egy másik nő is. Aztán részt vettem még néhány filmben, miközben rájöttem arra, hogy a leszbi szex teljesen más, mint amit a fiúimmal tapasztaltam. Ez sokkal primitívebb volt. A testem reagált, de az érzéseim teljesen elhatárolódtak. Egy részem azon tűnödött, vajon a kamera miatt van mindez. Egy részem meg azon, hogy talán a nők hoznak lázba.
Volt egy négyes leszbi forgatásom is, mielőtt volt a hármasom Ravennel és Logannel. Akkor világosodtam meg, hogy a) mégiscsak vannak érzéseim még a kamera előtt is, b) egyértelműen heteró vagyok. Helyesebben mondva: heteró vagyok, hogyha Logan O’Toole-ról van szó. Az az ember dolgokat tett velem... és nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is. Érzelmileg. Sőt, még spirituálisan is. A jelenet után napokon keresztül a feje tetejére állt bennem minden. Csakis Loganre tudtam gondolni. Úgy támadta meg a teljes lényem, mint egy vírus. Mintha a véremben lett volna. Akárcsak egy fránya kiütés, amitől folyton vakaróznom kellett belül.
Beváltottam a csekket, elraktároztam a tapasztalatot, aztán visszatértem szigorúan a női pornóhoz. Szépen kimásztam a Logan gödörből valamennyire, egy-két hét epekedés után. De nem tudtam, hogy mindezt Logan vagy a heteró szex váltotta ki belőlem. Nem volt elég tapasztalatom, hogy tudjam a választ és nem is akartam különösebben belemerülni mindebbe. Biztonságosabb volt, ha ahhoz ragaszkodom, amit tudok.
Nem válaszoltam teljesen őszintén, amikor megkérdezte, hogy miért nem volt több heteró pornóm azóta. Már egyszer kérdezte korábban, most pedig a kamera mögül ismét. – Rájöttem, hogy tisztább.
Tisztább? Mint, hogy nem kell feltakarítani utána?
Egy pillanatra abbahagyom a szemceruza használatát, hogy nyugodtan kuncoghassak. Filmez, amíg elkészülök egy lány-lány jelenetre, amit egy producerrel szerveztünk le, akivel már számos alkalommal dolgoztunk együtt. Logan úgy döntött, hogy remek felvétel lenne a Lelie projekthez, látni „munkában”, így hát engedélyt kapott, hogy filmezhesse a készülődésem. Mint a filmek nagy része, amiben szerepelni szoktam, ennek is alacsony a költségvetése. A filmet egy studióban vesszük fel, amely egy ritkán látogatott sztriptíz épületben van elrejtve Nyugat-Hollywoodban. Valamikor egy művész stúdiója volt. Az öltözőmben megrepedt tükör lóg egy szivárgó mosdókagyló fölött, amely korábbi festékes ecsetek mosására szolgálhatott, viszont privát, van egy ajtaja, amit be lehet zárni és ez az, ami fontos.
Butaság, de annak ellenére, hogy a berendezés szar ahhoz képest, amivel Logan szokott dolgozni, izgatott vagyok, hogy itt van. Izgulok, hogy munka közben láthat. Persze ő jobban megérti, hogy mit csinálok, mint az összes korábbi fiú, akikkel lefeküdtem, de a három évvel ezelőtti közös forgatás óta nem látta mit csinálok.
Na jó, leszámítva a Rossz csillagzatot. De az más.
Átvitt értelemben értettem, hogy tisztább. Tudom, hogy nő vagyok, aki, mint minden más nő, könnyen izgalomba hozható különböző ingerekkel, de jobban szeret férfiakkal kapcsolatot létesíteni. Még akkor is, ha minden klappol egy másik lánnyal, csakis srácokkal esek szerelembe. – Szükségtelenül koncentrálok a szájfény felkenésére, amikor az utolsó szavakat kimondom. Abban maradtunk, hogy megpróbáljuk ezt a pasim-csajom dolgot, és most csupán ennyit mondhatok. De megjegyeztem az Sz betűs szót, mert azt akarom, hogy tudja ezt rólam – tudja, hogy esélye sincs, hogy gyengéd szálak fűzzenek Kendi Kornhoz, a mai partneremhez.
Természetesen, az, hogy mindezt elmondom neki talán megnehezíti, hogy tisztázzam a LaRue Hagen stúdióban későbbre betáblázott heteró forgatást, de erre most jobb, ha nem is gondolok.
Szóval, heterónak tartod magad, habár egész nap puncikat nyalogatsz? Megjátszod az összes orgazmusod is vagy...?
Valójában, mivel főként soft pornóban szerepelek, így egész nap csak csókolózok – csakis délután nyalok puncit. – A szemem sarkából látom, hogy Logan megigazítja a nadrágját. – Heteró vagyok, mivel a felvételen kívüli férfiakhoz vonzódom csak. Ugyanakkor biológiailag tökéletesen képes vagyok egy nővel is elérni a csúcsra. – A kamera felé fordulok, hogy egyenes a lencsébe mondhassam a következő sort. – És sohasem kellett megjátszanom.
Logan felmordul. – Ugye tudod, hogy mit művelsz velem? Az összes erőmre szükségem lesz, hogy ne verjem ki, amíg te forgatsz.
– Igencsak biztos vagyok benne, hogy akkor kirúgnak a forgatásról. – Iszonyatosan szexi lenne, tudni, hogy kiveri, miközben engem néz, simogatja magát és közben arra gondol, hogy az ajkaim vagy a testem szorosan körbe öleli. Ha nem aggódnék, hogy akár bajba is kerülhetünk emiatt, simán bíztatnám minderre, és kétségkívül az ölet, hogy megszegjük a szabályokat, még forróbbá teszi a teljes jelenetet. Akárcsak előző éjszaka, amikor szexeltünk a galériában – elővigyázatos voltam a következmények miatt, mert egyáltalán nem szeretném, hogy megbírságolják szeméremsértésért. Kifejezetten negatív hatással lenne a karrierjére, én pedig nem tudnám elviselni, hogy mindez miattam történik.
De, Jó Isten, a tegnap este tudva, hogy valami „helytelen” dolgot teszünk, valami pikánsat – észveszejtő volt. Ezután Logan tényleg elvette az eszem. Újra és újra szexeltünk aztán a beszélgetés, hogy tegyük valóssá mindezt, és amilyen szuperül viselkedett anyámmal, meg, hogy elvitt egy kiállításra, amely a csillagjegyekre épült fel! És aztán azt mondta, meg szeretné próbálni, hogy a barátom legyen – akármi is van köztünk, az valami varázslatos, elképesztő és hatalmas, és teljesen magával ragadott az egész.
De ugyanakkor kétségeim is vannak. Fogalmam sincs, hogy a fejemben vannak vagy pedig a szívemben, de tudom, hogy vannak. Próbáltam ésszerűen átgondolni, de sajnos nem sokra jutottam. Egyrészről pornót forgat a megélhetésért. De mindez nem jelenti azt, hogy egy playboy lenne – végtére is három évet volt Ravennel. De még mindig friss a szakításuk. Szóval lehet én vagyok a barátnőpótlék. Vagy talán engem keresett benne is, amikor elkezdtek randizni. Vagy az is lehet, hogy mindenkivel ilyen. Talán az, ami köztünk van, nem is különleges.
Vagy mégis az. Talán ő az. Talán én vagyok az. Általa annak érzem magam.
Valószínűleg egy teljes holdciklus alatt sem találnám meg a választ.
És talán ez a legjobb. Mert valóban csodálom Logan képességeit, és én, mint a munkáját megtekintő személy, imádom azt hinni, hogy épp annyira odavan a nőért, akit dug, mint ahogy látszik.
De, mint a nő, akit az este kapott meg? Mint a nő, akit barátnő-féleségnek hív? Mint a nő, aki kényelmesen a karjai közé bújva aludt? Mint a nő, akinek egyre erősebbé és mélyebbé válnak az érzései irányába?
Na igen, jobb, ha kizárom mindezt.
Leejtem a köntöst, pucér vagyok, gyorsan szemügyre veszem a bikinivonalamat, megbizonyosodva, hogy minden szép és rendezett, mielőtt felveszem a fehér pamut alsóneműt, amit a rendező választott ki egy maréknyi lehetőség közül, amit magammal hoztam. Egy babakék színű trikóval párosítom melltartó nélkül, majd hajamat két copfba kötöm. – Hogy nézek ki?
Logan a kagyló szélére teszi a kamerát, úgy, hogy lencsevégre kerülhessünk. – Gyere ide – mondja, miközben megragadva a trikóm szegélyét magához húz. – Olyan kibaszott szexi vagy, hogy az őrületbe kergetsz. – A kezemet a nadrágjára teszi, hogy bizonyítsa.
Aztán megcsókol – édesen, de mohó vággyal. Csupán egy röpke pillanat, mégis belepirulok, amikor elhúzódik. Majd egy bolond vigyor kíséretében hozzáteszi: Gyerünk, nyalj ki pár segget.
Meg akarom kérdezni zavarja-e, hogy épp készülök lefeküdni valakivel, hogy hagyom egy lánynak, hogy csúcsra juttasson. Vagy, hogy később Bruce Maddentől élvezek el.
De nem teszem, részben azért, mert még mindig nem tud a ma délutáni forgatásról a Hagen studióval, és részben – nos, többnyire – mert nem akarom hallani, hogy a hosszú és a rövid válasz a kérdéseimre „nem”.
Rengeteg smárolós jelenet van a Lynne Femke leszbi pornójában. Noha különféle szintű hevességet produkálok, Lynne hajlamos a gyengédebb jelenetekre.
– Olyan formás és puha vagy – mondta egyszer a svéd rendező. – Órákat töltenék el azzal, ahogy nézem, hogy a nők simogatnak.
Szóval, nem igazán lepett meg, amikor a Lynne rendezője alapos kavarást követelt. – Sok cici-játékot, kérlek. Aztán Kendi azt akarom, hogy az ujjaiddal elégítsd ki Devit. – A rendezőnő megmutatja, hogy milyen pozícióban szeretné felvenni az orgazmust – a valódi orgazmust – és készen is állunk a kezdésre.
Logan eltette a kameráját és egyedül kuksol a szoba egyik sarkában egy összecsukható széken. Nem akar útban lenni, nem mintha a fizikai távolság befolyásolná a tényt, hogy ott van.
Biztos vagyok benne, hogy nem fogok megfeledkezni róla. Ő nem az a típusú srác, akiről az ember lánya csak úgy megfeledkezik.
De meglepetésemre mégsem vonja el annyira a figyelmem, mint gondoltam. Persze folyamatosan tudatában vagyok annak, hogy ott van, de ugyanakkor jó vagyok a munkámban és arra koncentrálok, aki éppen előttem van.
Kendi is egy profi. Gyorsan lefutjuk a bevezető beszélgetést, ami háttérsztoriként szolgál: két egyetemista lányról szól, akik szobatársak lettek. Ez az első közös éjszakánk a kollégiumban, és Kendi karaktere, a visszatérő egyetemista lány a forgatókönyvben, magára vállalja a feladatot, hogy megtanítsa az én karakteremnek, hogy... nos, hogy hogyan is tud kielégíteni egy nő.
Kétségkívül nem vagyok egy nagyszerű színésznő. Ha az lennék, bizonyára teljesen más filmekben szerepelnék. Ez teljesen rendben van, hiszen a pornó nem is az előadóképességről szól. Épp elegendő vizuális és szóbeli utalást biztosítani, hogy megalapozzunk egy fantáziát, majd hitelesen a melletted lévő személyre koncentrálni.
Kitalálni, hogy mitől indul be valaki épp olyan, mint megoldani egy matek egyenletet. Ebből mennyi lesz egyenlő ezzel? Hány csók kell, mielőtt felszínessé válik a lélegzete? Hányszor is kell megcirógatni a mellbimbót, mire megkeményedik? Hányszor kell megsimogatni a csiklót, mielőtt a combjai megfeszülnek?
A mai matek könnyű, mivel Kendi karaktere a tanár, minden válasszal ő szolgál majd. Szavaival és a testbeszéddel is tudtomra adja, hogy mi esik jól. Nyilvánvalóan domináns, jó ebben s én örömmel hajtom meg a fejem előtte, engedve szája selymességének és nyelve követelőzésének. Szájvíz és a korábban majszolt Skittles egyvelegét érzem. Egészen addig, míg oly hosszan nem csókolóztunk, olyan mélyen, hogy ízeink összevegyültek és az egyetlen íz a számban a vágy és élvezet.
Természetesen haladunk a csábítás lépcsőfokain, a kezek bebarangolják a testet, bebújnak a pólók alá, majd a bugyikon siklanak végig. Levetjük a ruhákat, amíg én cirógatom és végigtapogatom a teste legselymesebb pontjait, addig ő a melleimmel van elfoglalva, először az egyik, majd a másik mellbimbómmal játszadozik a nyelvével, amíg azok hegyes kis rózsaszín csúcsokká nem válnak.
Teljesen elvesztem ebben a gyönyörben. Mielőtt az ujjai hozzáérnének a csiklómhoz már nedves vagyok és magával ragad a szenvedély. Kendi jó szerető, én pedig kétségbeesetten arra vágyom, hogy felszabadítson. És igen, erre vágyom, mindegy, hogy mi van, de még inkább sóvárgok, mert tudom, hogy Logan néz. Mert gyanítom, hogy Logant is éppúgy lázba hozza, mint engem.
Bárcsak láthatnám én is őt...
De a film forog és a sztori Kendiről és rólam szól, így hát a szemeim rászegezem, ahogy az ajkai egyre lejjebb kalandoznak, ahogy a nyelve megtalálja a legérzékenyebb pontomat, ahogy a csúcsra juttat.
Helyet cserélünk, hosszan csókolózunk, mielőtt Lynne utasítására Kendi megfordít, így a hátam nekinyomódik. A mellei nekifúródnak a bőrömnek, ahogy körém csavarodik, így a kezei elérik a puncim. Az ujjai érintését érzem a csiklómon, és amikor a leghosszabb ujját belém csúsztatja, felnézek. Logannel egymásra pillantunk.
Mozdulatlan, ahogy néz, tekintete rám szegeződik, a kifejezés az arcán olyan vad, forró, intenzív, provokatív, hogy éppannyira meg vagyok babonázva, mint ő. Képtelen vagyok máshová nézni. Kendi az, aki kényeztet, ő az, aki éppen orgazmusig ujjaz, de csak Logant látom. Csak rá tudok gondolni. Csak őt érzem, Logan, Logan, Logan.
A tegnap éjszaka képei olyan élesnek és valósnak tűnnek. – A puncid annyira jó. – Logan reszelős hangja megtölti a fejem. Annyira mohó, űzött, kiéhezett volt, amikor belém hatolt. – Olyan keményen fogok elélvezni tőled, olyan kibaszott keményen...
Az emlék fantáziává alakul, és a szavak, amiket hallok nem azok, amiket akkor mondott, hanem amit most szeretnék hallani. Mohó, mohó kislány, mondja messziről.
Kérlek, könyörgöm. Érezni akarlak. Most!
Nem így akarom, hogy elélvezz.
De szükségem van rád.
Rendíthetetlen. Ez most nem rólad szól.
És igaza van – ez nem rólam szól. Tisztán látom, hogy ugyanúgy elragadta őt is a fantázia, akárcsak engem, még akkor is ha más szavak játszódnak le mindkettőnk fejében. Nem számít. Ketten vagyunk. A jelenet rólunk szól. Ez a pillanat a miénk.
Lehetne ilyen, mondja. A mi világunk. Egymással filmezni, egymásért. Ez lehetne a jövő, amire vágysz. Ezek lehetnénk mi.
Érzem, élvezek, a puncim mindjárt felrobban, a csípőm belerázkódik, ahogy Kendi kezéhez ér, a lélegzetem pedig elakad, ahogyan Logan bíztat az orgazmussal. Add nekem, Devi. Gyerünk, te Istennő. Layla. Cass, az Éjszaka Királynője.
A fantázia tovább dagad, ahogy szabad utat adok a gyönyörömnek, a kirakós darabjai a helyükre kerülnek – a sztár, akivé vele válhatnék, a filmek, amiket együtt forgathatnánk, a művészet Hogyan is dolgozhatnánk együtt, hogyan is találkozhatnánk, hogyan is folytathatnánk... együtt.
Teljesen kimerült vagyok, amikor hirtelen ráeszmélek – nemcsak pornót akarok forgatni Logan O’Toole-lal, hanem egy teljes életet akarok.

6 megjegyzés:

Kissné Margó írta...

Köszönöm szépen!!!❤❤❤

Bea írta...

Köszönöm szépen

Tar Edina írta...

Köszi!

margó írta...

Köszönöm! 😍💖😍

Justlifeisbeautiful írta...

Köszi a részt. Alig várom a kövit :)

Éci 😉🌈😉 írta...

Köszönöm 🌸😊