2019. 01. 20.

Laurelin Paige & Sierra Simone - P*rnósztár

12. fejezet (2. rész)
Logan

        Fordította: Noémi


Megfordul, kábultan és dühösen. – Ne hagyd abba – lihegi, mire én megvonom a vállam. Ujjamat a számhoz viszem, hogy lenyaljam róla az ízét, szemei összeszűkülnek. Lejtek egy kis belső örömtáncot, amikor látom, hogy nem pillant a kamerára, mikor előre lép. Tudtam, hogy elterelni a figyelmét a kameráról csak úgy tudom, ha elérem, hogy teljesen rám figyeljen, és dühössé, akaratossá tenni őt az egyik legjobb módja volt ennek. Úgy látszik sikerrel jártam.

– Fejezd be, amit elkezdtél – mondja nagyon is dühösen.
– De olyan édes vagy dühösen.
– Ne baszakodj velem — inkább bassz meg.
– Mi lenne – ajánlom csintalanul – ha leszopnál, és akkor meggondolom, hogy befejezzem-e, amit elkezdtem.
– Te rohadék. Be tudom fejezni magamnak is. – Felhúzza a ruháját, aztán kezét a tangájába csúsztatja, nekidől a falnak mikor megtalálja a csiklóját ujjaival. Te jó Isten, annyira hálás vagyok, hogy mindezt felveszem, még akkor is, ha ő erről megfeledkezett.
Éhesen bámulok rá, nézem, ahogy ujjai mozognak az anyag alatt és a mellbimbói nekinyomódnak a ruhájának. Nem kell lenéznem, hogy tudjam, a farkam gyakorlatilag könyörög, hogy csináljak valamit; érzem, hogy a nedves folt a farmeromon egyre nagyobb lesz.
De még mindig várok, várok, amíg az arca kipirosodik és becsukja a szemeit mikor már az orgazmus küszöbén áll, és ekkor megragadom a csuklóját és elveszem a kezét a puncijáról. A szemei felpattannak és a szépség, az izzó szenvedély megjelenik az arcán. Mögöttünk hallom, hogy a galéria zenéje lágy dallamra változik, amitől a lépések a keményfa padlón és a beszélgetések még közelebbinek tűnnek, mintha az emberek bármelyik pillanatban félretolhatnák az anyagot és megtalálhatnának.
Ezt kibaszottul imádom.
Ám úgy tűnik Devi érzései az imádat közelében sem járnak, és próbálja csuklóit elhúzni tőlem. Amikor nem engedem neki, megpróbálja a másik kezét visszatenni a csiklójára, de ezt sem engedem neki, beszorítom a testét a fal és magam közé nem hagyva egy cseppnyi helyet sem, hogy megérintse magát.
– Bassza meg – morogja fészkelődve, míg én vigyorgok.
– Úgy tűnik, mintha akarnál valamit – mondom vidáman.
– Baszd meg.
– Hmm – válaszolom kezét lassan a szájához emelve. Nem áll ellen, engedi, hogy ujjait az ajkainak nyomjam, úgy, hogy elérjék a nyelvét. Lenyalja a saját ízét az ujjairól, megfontolva, mint egy macska, én meg megszállottan nézem a nyelvét. Baszki, alig várom, hogy a farkamon legyen.
– Azt hiszem, akarsz valamit – ismétlem meg, szemeim még mindig az ajkain vannak. – És tudod még mit gondolok?
Felhúzza a szemöldökét. Szemei tele vannak vággyal és a pulzusa erősen ver a torkában. Azt hiszem az összefüggő gondolatok szélére ért.
– Azt hiszem az a dolog, amit akarsz jobb érzés lenne a számmal, mint az ujjaiddal. – Nyelvével megnedvesíti ajkait, és hogy bemutassam a lényeget, gyengéden beszívom az egyik ujját, harapdálom, nyalom.
Halkan felnyög.
– Nem akarod, hogy használjam a számat? Hogy rátegyen a csinos kis puncidra?
Bólint.
– Én is ezt akarom tenni. Legalábbis azt hiszem. Talán meggyőzhetnél.
Amint kimondom, van egy tisztafejű pillanatom a pánikra. Habár megterveztük, hogy a ma esti jelenet szopás lesz, azt hiszem elég hatékony munkát végeztem, hogy összezavarjam őt és kirángassam a tipikus felvételek hangulatából. Ezt akartam, nyilván, de biztosra kell mennem, hogy nem annyira kábult, hogy azt higgye bármire is kényszerítem.
Előrehajolok, számat a füléhez nyomom. – Emlékezz, bármikor csettinthetsz, oké?
– Tudom – mormolja, és amikor ránézek, szemei tiszták és világosak.
Tökéletes.
Kezeimet továbbra is a csuklója körött tartva, másik kezemmel lenyúlok, hogy kikapcsoljam az övemet. Szemeit rajtam tartja, ahogy kigombolom a nadrágom és lehúzom a zipzárt.
– Istenem, olyan régóta akarom ezt – suttogom. – Olyan kibaszottul nagyon. – A farkam végre szabad és Devi pajzánul megcsípi az állkapcsom, mielőtt letérdelt volna. Basszus, majdnem ez is túl sok, a csípéssel egy kis fájdalom löket kúszik végig a gerincemen, s a kép ahogy előttem térdel, mintha a történelem legszenvedélyesebb szopását adná nekem.
Igen, kérlek.
Jobban lehúzza a nadrágomat, így az egész farkam teljesen leplezetlen, majd a kezébe vesz. Általában ennél a pontnál a pornószínész pumpálja a farkam néhányszor, talán még az ajkaival is megérinti, és én minden alkalommal szeretem ezt, mert hát, egy nő a farkaddal játszik. Ajándék lónak ne nézd a fogát.
De Devi másképp csinálja, és ez jól esik, ettől megőrülök. Kezében tartja a farkam és nézi, ajkai szétváltak és szemei tágra nyíltak, mintha nem tudná elhinni, hogy épp engem tart a kezében. Ujjait lassan fel-le csúsztatja, és nem azért, hogy ingereljen, hanem hogy érezzen és megérintsen engem, megmérje a hosszát és a vastagságát. Hogy megtanuljon engem és hogy az emlékezetébe véssen.
Minden, amit a kezeivel csinál és az arckifejezése olyannak tűnik, mint aki kábult, mohó és hálás, és a kurva életbe is, annyira kibaszottul szexi. És mire ajkait a farkam alsó részének nyomja kész vagyok a robbanásra.
Jobban, mint valaha tudatában vagyok annak, hogy az emberek körülöttünk csoszognak, a ténynek, hogy ha valaki benéz a festmény alá, látni fogja a nadrágom szárát a bokám körül és Devit térdelve a földön. De amíg a művészetnek azon az oldalán maradnak, nem érdekel. Igazából, sokkal forróbbá teszi, de ez most nem érdekel, mert Devi a farkamat csókolgatja.
Nem szívja. Nem nyalja.
Csókolgatja.
Apró kis csókok, a tövétől a hegyéig, puha és meleg. Abban a pillanatban az érzés, hogy mennyire fiatal újra visszatér, de túl messzire mentem ahhoz, hogy érdekeljen vagy érezzek valamit ezzel kapcsolatban jelenleg. Ehelyett élvezem, élvezem az ártatlan kis csókokat és nagy, sötét szemét, mely a mérgesből átment könyörgőbe.
És mint egy villanás, a gondolataim visszaröpítenek Raven Igazi Randijaihoz, a tizennyolcéves Devihez, aki szájával imádta a farkam. Amint megláttam azon a forgatáson elbűvölt. Szép volt, üde, lágy és kemény egyszerre, és amint megláttam, hogy Ravennek lement, csinos kis fenekével a levegőben, nem volt szükségem semmiféle előkészítésre, mikor ideje volt besétálnom. Nézni őt az akkori barátnőmmel kőkeménnyé tett, aztán mikor elém térdelt, nyalta és csókolgatta a farkamat azzal a tapasztalatlansággal és hezitált mohósággal, ami azt sugallta, hogy nem szopott sokat ezelőtt…
Nos a rendező majdnem eggyel több ejakulálást kapott, mint amennyiért fizetett.
Azzal igazoltam akkor a testem reakcióját Devire, hogy ez egy perverz reakció volt a fiatalságára, vagy a természetes reakcióm egy új nőre, de az igazság az arcomba bámul most kitágult borostyán szemekkel: egyik sem a korábban említett okok közül. Az ok Devi. Ő teszi ezt velem, elvisz a határig, és nem számít hányszor fog leszopni, hányszor érint meg, vagy én őt, mindig ilyen lesz.
Te jó ég, eddig a pontig én is szinte teljesen megfeledkeztem a kameráról és tudom, hogy ennek a szopásnak tovább kellene tartania, hogy vissza kéne vegyek egy kicsit, mert, ha ilyen közel járok anélkül, hogy a szájába vett volna, hogy ha már a csókokkal ilyen közel juttatott…
De nem érdekel. Akarom ezt. Így akarom.
Lenyúlok és kisimítom a haját az arcából.
– Nyald meg – utasítom, és ő megteszi, kezdve a tövétől és tovább nyalja egészen a hegyéig. Újra és újra, incselkedve, gonoszul és akkor jövök rá, hogy utánozza, ahogy én basztam a nyelvemmel korábban gúnyolódó csapásokkal.
– Nagyon édes – mondom. Hüvelykujjammal elérem az alsó ajkát és szétnyitom a száját. – De tudod, mit akarok.
Mosolyog, a hüvelykujjam még mindig az ajkán. – Akkor miért nem veszed el? – incselkedik.
Nos hát akkor.
Megmarkolom magam a tőnél és makkommal megbököm az ajkát, végigkövetem szív alakú vonalát egyszer – majd még egyszer – mielőtt lustán behatolok nedves, forró szájába. Egy pillanatig nem csinál semmit, csak felnéz rám, a nyelve puha és a farkamnak nyomódik. És nem mintha passzív lenne, tapasztalatlan, ellenállna vagy esetleg engedetlen lenne… újból az az érzésem támad, hogy próbálja az emlékezetébe vésni a pillanatot, az arcomat, és talán még azt is, milyen érzés, ahogy a nyelvének nyomódok.
Nem hibáztatom. Én is az emlékezetembe akarom vésni, minden részletét, minden kósza tincset, ahogyan ajkai körbeveszik a férfiasságomat, ahogy szemei az enyémet kutatják engedélyt, megerősítést vagy visszaigazolást kérve.
A kezei a csípőm köré csúsznak és ujjai megtalálják a fenekemet, belemélyeszti őket, ahogy szopni kezd.
– Azt a kurva, Devi – mondom rekedt hangon (és talán egy kicsit túl hangosan), de nem tehetek róla. A szája olyan, mint nedves selyem Valhallája, ajkai olyan szorosan körül zárnak, hogy ettől a fajta szívástól bármelyik férfi elcsöppenne. És hidd el, én nagyon közel vagyok ahhoz.
A fenekemet fogva nyel egyet, ami nyögésre késztet engem, majd hátrébb húzódik és minden figyelmét a farkam hegyének szívására és körbenyalogatására irányítja.
– Mélyebbre akarok menni – mondom pár mély lélegzet után. – Lehetne?
– Igen – suttogja az igencsak elfoglalt ajkaival és úgy mosolyog rám, mintha egy vadonatúj kocsit ajánlottam volna neki, nem pedig azt kértem volna, hogy még mélyebbre mehessek a szájába.
Micsoda nő.
Hátranyúlok, hogy az egyik kezét előre húzzam, és a csípőmnek támasztom, így könnyen megállíthat, ha túl mélyre mennék. Egyik kezembe fogom az arcát, ahogy adagolom a farkamat a másik kezemmel, félretolva az ajkait, a fogait, a nyelvét egészen amíg meg nem érzem a torkát és baszki, annyira tökéletes, még annál is tökéletesebb, mint amire emlékeztem belőle az Igazi Randikból. Olyan készségesen fogad be, olyan könnyen, és érzem, hogy az önuralmam páncélzata kezd megrepedni és szétesni.
Visszahúzódom, időt adva neki, hogy lélegezzen majd újra belé döfök, ezúttal egy kicsit keményebben. A térdelés nem a legkönnyebb módja a mély torkozásnak és nem akarom bántani vagy hányásra késztetni. Annak ellenére, hogy szemei bekönnyesedtek egy kicsit, gond nélkül befogad, sőt, szempilláját kacéran rebegteti felém. Abban bízva, hogy kezével megállít vagy csettint, ha jelezni akarja, hogy lassítsunk vagy megálljunk, felgyorsítom a tempót, gyorsabban és mélyebben hatolok a szájába. A kezem hatalmasnak tűnik a feje körül, hatalmasnak és erőteljesnek és hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem fokozza a vágyamat még jobban. Az erőviszony megváltozik, ez a fiatal nő előttem térdel, miközben én az arcát baszom, pokolian felizgat és a tény, hogy ez a fiatal nő az, akit szeretek és tisztelek, még szexibbé teszi ezt a színlelt degradálást.
Újra a szájába döfök, ezúttal olyan mélyen, hogy érzem az orrát a hasamnak nyomódni, az ajkai és a nyelve ösztönösen nyel el rászorulva a tövemre, és én ebben a percben el tudnék élvezni, csak így, az érzéstől, ahogy az orra a hasamnak nyomódik, ahogy a feje a kezemben van és attól, hogy a farkam hegyét olyan szorosan tartja.
A golyóim kikészülnek a várakozástól, de még nem akarok elmenni. Azt akarom, hogy ez örökké tartson.
Habár nem csettint és nem tol el, érzem, hogy levegőre van szüksége, így hátrahúzódom levegőhöz juttatva őt; zihálni kezd, szeme sarkában könnyek gyűlnek, melyek elkenik a sminkjét. Olyan gyönyörű, a sminkje elmosódott, a haja lehetetlenül csapzott, amit az öklömre csavarok és felhúzom őt magamhoz — nem durván, de elég erőteljesen ahhoz, hogy feltápászkodjon.
Lecsapok az ajkaira, saját magam ízét érzem rajta — só és szappan — szája nedves és zihál. Nedvesen csókol vissza, kétségbeesetten, mintha küzdene a saját légzése ellen, majd gyakorlatilag megmarkolom a csipkét a csípőjén és lerángatom a tangáját. Végre sikerül a térde alá juttatnom az anyagot, aztán az ujjaim máris a titkos bejáratánál vannak, ami olyan hihetetlenül nedves. Annyira nedves, hogy még a combjai is sikamlósak és a tiszta ösztön az, ami arra késztet, hogy előre lépjek és nekinyomjam a farkam. Érzem hasának feszes bőrét és a selymes fürtöket a lába között. A kezét becsúsztatja a lehúzott nadrágom és a fenekem közé még közelebb húzva engem.
Véletlen, vagy legalábbis gondolom, hogy az, amikor lábujjhegyre áll és a farkam becsúszik a combjai közé. Egyik pillanatban úgy dörgölőzöm hozzá, mint egy kanos tinédzser és a következőben a farkam már be is préselődött a nedves combjai közé, melyek olyan nedvesek, hogy könnyen ki-be csúszkálhatok közöttük.
– Bassza meg – motyogom, mert annyira jó érzés, mert annyira akarom ezt a jó érzést, de a comb-szex nem éppen a legforróbb kategória a weboldalamon, valamint veszélyesen közel van a valós dolgokhoz és nem ez a terv ma estére.
De aztán megtörténik újra és már nem érdekel. A kezeim mindenhol ott vannak — a ruháján belül, a fenekén, ujjaim a mellén — és annyira jó érzés becsúszni a combjai közé azzal a mozgó, nedves puncival a farkam törzsén. Anélkül, hogy bármit is mondanék, összébb húzza a lábát, keresztezi a bokáját és ezzel még szűkebbé teszi nekem.
Elsziszegek egy sor káromkodást és ő kuncog, ekkor döntöm el, hogy tudni akarom milyen, amikor a kuncogása nyögésbe megy át. Megfogom az egyik kezemmel a combját és felhúzom a derekamig, eléggé megemelve ahhoz, hogy a fejemet behajlítva a mellbimbóját a számba vehessem a ruha anyagán keresztül.
Valóban nyögni kezd, én pedig olyan keményen kezdem szívni a mellbimbóját, ahogy csak tudom. Mindketten öntudatlanul tekergünk és dörgölőzünk, aztán egyszer csak megtörténik. Érzem, hogy duzzadt makkom nem csak elcsúszik a bejárata mellett, de a másodperc töredékére be is hatol.
– Baszki –suttogom felemelve a fejem, hogy rá nézzek.
– Baszki – ért egyet velem egy nyögéssel, az arcán a kétségbeesett, őrült vágyakozás maszkjával.
Képtelen vagyok kivenni, még akkor sem, ha csak alig vagyok bent, aztán megszólal:
– Mi lenne, ha csak egyszer megtennéd? Megéreznél belül csak egyszer, aztán vissza is húzódnál? Az nem számít, igaz?
– Cass… – mondom, a hangom töréspontig feszült. Érzem mennyire nedves, mintha a puncija csókolózna a makkommal, és azon vagyok, hogy kizárjak mindent, amiről tudom, hogy tennem kéne — mint abbahagyni és hátralépni, úgy értem tényleg abbahagyni — és újból lecsapok rá. De nem tehetem, és ennek sok oka van: a műsor, plusz mi még nem beszéltünk szexről, plusz még ha meg is tennék ezt, szükségem lenne egy óvszerre…
– Csak egyszer – kéri. – Utána megállhatunk. De most nem — nem hagyhatod abba. Csak egyszer, Logan, kérlek.
Aztán közelebb húz és suttogni kezdi azokat a veszélyes szavakat, hogy csak egyszer és kérlek, kérlek, kérlek. És nincs az az Isten, hogy megnyerjem ezt a csatát még akkor sem, ha akarnám.
Amit amúgy sem akarok.
Sohasem támogatom a nem-gondolkodást, amikor pornófilm készítésről van szó, ahogy egy jelenet felvételét sem előzetes egyeztetési listán kívül, de már olyan távol vagyok ettől, és mi annyira távol vagyunk attól, hogy mit jelent egy normális jelenet, hogy talán Isten és Los Angeles állam megbocsájtja, amit tenni készülök.
Egyik kezemet a csípője köré fonom, másikkal az arcát fogom és tekintetünk összekapcsolódik, ahogy megmozdítom a csípőmet, majd lassan, oly lassan, hogy alig érződik, hogy egyáltalán megmozdulok, belé nyomulok. Amint igazán benyomultam, hangos sóhajt enged ki és egyik kezemmel befogom a száját, hogy csendben maradjon.
Fejét előre dönti a vállamnak és én folytatom. Be kell hajlítanom a térdem és megfelelő szögbe állnom, újra lenyúlnom és felhúznom a lábát, de olyan kibaszottul jó érzés, hogy elgondolkodom mennyire lenne mérges, ha most elélveznék.
A puncija szűk, szűkebb, mint amit valaha is elképzeltem és annyira nedves, hogy még a szoros barázdáin keresztül is könnyen becsúszhatok majdnem ellenállás nélkül. A makkom kiszélesedő széle a G-pontja felé húz, miközben ő nyög és reszket a kezeim között, ekkor feljebb nyomom és még feljebb, mélyebbre és még mélyebbre kerülök benne, amíg a puncija a farkamra nem feszül és a teste eggyé olvad velem. Megragadom a másik lábát is és felhúzom, így lábait a csípőm köré tudja fonni én pedig a teljes testsúlyát a kezeimmel a feneke alatt tartom. Kicsit hátrdőlök, így megleshetem, ahol összekapcsolódtunk, majd felnézek rá.
– Cass?
A szája nyitva és sötét pupillái kitágultak. – Mozogj bennem – könyörög. – Csak egy percig.
Jézus faszom. Összeszorítom a szemeimet egy pillanatra, hogy megelőzzem azt a tűzhullámot, melyet szavai indítottak el bennem. – Oké – morgom még mindig lehunyt szemmel. – Csak egy percig.
Neki nyomom a falnak és mozogni kezdek, mély, körkörös mozdulatokkal, amiket a kamera nem tud jól felvenni, de a fenébe is, a testem tökéletesen érzi és az övé is, a hangokból ítélve, amit kezemmel próbálok elnyomni. Érzem, ahogy a farkam hegye körbejár és fel-le mozog a megfelelő szögben a legmélyebb részeiben, érzem mennyire szorosan fonódik körém, és valahányszor megmozdulok benne a tenyerembe nyög.
Megmozdulok, alig észrevehetően, a csípőm az övének nyomódik, így a hasam alsó része dörzsöli a csiklóját, ahogy belé nyomulok. A hatás azonnali — tompa nyögéseinek hangja egyre erősödik és ismétlődik, a combjai egyre szorosabban kulcsolódnak a csípőm köré.
– El fogsz élvezni, Cass? – suttogom a fülébe.
Bólint.
– Csak mert… nem hiszem, hogy sokáig bírom már – vallom be. – Ha elélvezel, olyan gyorsan követlek… – Az, hogy hangosan kimondom segít kitalálni mit tegyek. Nem élvezhetek belé. Ez már így is annyira kívül esik a pornófilm készítés tiltásainak határán, és bár én személy szerint rendben vagyok ezzel és felteszem fogamzásgátlót szed, de mi van, ha mégsem? Elég seggfej feltevés lenne, hogy megtegyem, főleg, hogy ugyanannyi erőm van óvatosságot tanúsítani, mint neki.
Másrészről, most, hogy megéreztem a punciját, éhezem az érzésre, amikor elmegy, mohón érezni akarom, ahogy összeszorít és remeg körülöttem. És az ötlet, hogy olyan közel tartsam magamhoz, miközben pumpálok az orgazmus felé… a vonzó nem elég erős szó.
Sokkal inkább szükségszerű.
Mindkettőnk szerencséjére jó vagyok a problémamegoldásban.
Elveszem a kezem Devi szájáról, elhátrálok a faltól és úgy irányítom magunkat, hogy különváljunk és lábra tudjam állítani őt. Ez a harmadik alkalom húsz perc alatt, hogy megtagadom tőle az orgazmust és vad tekintete, meg a zavarodott ajakbiggyesztése mindent elmond, amit tudnom kell.
– Ne mozdulj – mondom és a vékony pénztárcáért nyúlok a hátsó zsebemben. Megtalálom az óvszert és kihúzom ledobva a pénztárcát a földre, ahol tompa csattanással landol. A türelmem olyan vékony hajszálon függ, hogy a kezem reszket, amikor a fogamhoz emelem, hogy kinyissam. Devi nyers tekintete végig rajtam van, ahogy az óvszert legörgetem a farkamon, ami mostanra már olyan kemény, hogy a hegye duzzadt és bordóvörös színű. Véghez viszek néhány erős pumpálást rajta, mialatt Devi engem néz és érzem, hogy az önuralmam utolsó darabjai is eltűnnek, a semmibe foszlanak.
– Fordulj a fal felé, ahogy az előbb – mondom. A szavaim rövidek, szaggatott krákogás és remélem megbocsátja nekem, hogy ilyen durva vagyok, de most nem tudok más lenni. Nem ettől a nedves puncitól kéznyújtásnyira. Nem úgy, hogy tudom, megdughatom minden aggodalom és fenntartás nélkül.
Amint megfordul és széttárja a lábait, én mögötte vagyok és csak egy fél másodperc a most már fedett farkamnak, hogy megkapja amire szüksége van. Belé csapódok kiengedve egy mély sziszegést, ugyanebben a pillanatban ő is torokhangon nyög egyet, és azt hiszem hallom, ahogy valaki kérdezi: – Hallottad?
De most már nincs megállás. Hosszú, kávébarna haját a kezem köré csavarom és hátra húzom a fejét magamhoz. – Ha el akarsz élvezni csendben kell lenned. Meg tudod ezt tenni?
– Igen – zihálja. – Oh, Logan, olyan közel vagyok, mindjárt elélvezek, mindjárt elélvezek.
A másik kezemmel a csiklójához nyúlok és elkezdem dörzsölni. Keményen belé nyomulok, a feneke remeg, a puncija nedves, édes hangjai egyre hangosabbak és eltérnek a háttérben hallatszódó zenétől és beszélgetéstől.
Továbbra is a kezemben tartom a haját, ezzel is kényszerítve, hogy felívelje a hátát és a fenekét olyan élvezetes szögben tartsa felém. Keményebben és gyorsabban dörzsölöm a csiklóját, míg meg nem érzem, hogy testének minden izma megfeszül, a lábai, a vállai, a hasa, mindene feszül, mint egy gitár húrja. Most már én is annyira közel vagyok, annyira közel ahhoz, hogy beleélvezzek abba a lányba, aki után olyan rég ácsingózom, érzem az évek óta tartó feszültséget, az összes titkos önkielégítést Devire, amikor Raven elaludt.
– Olyan jó a puncid – suttogom halkan. – Olyan keményen fogok elélvezni…olyan kibaszott keményen…
– Logan – zihálja. – Oh, baszki, Logan, ez az, ez az, ó Istenem…
Érzem, hogy a csúcson van, a másodperc töredékét, mielőtt minden feszültség szertefoszlik. Aztán megfeszül körülöttem, szorít és elenged, majd újra szorít, és lenézek oda, ahol a farkam ki-be jár benne, és emlékszem milyen elevennek érződött, majd arra gondolok mennyire jó lenne beleélvezni óvszer nélkül, mennyire jól esne látni, ahogy a spermám kifolyik belőle és ekkor a golyóim szorosan felhúzódnak és olyan keményen élvezek el, hogy a látásom elhomályosodik és a hallásom eltűnik. Csak a puncijának szoros forrósága, a gyönyör hullámai és az észvesztő hajtás marad, hogy olyan keményen és olyan sokáig basszam ameddig csak lehet.
A farkam megrándul és én felmordulok, még mindig kefélem az orgazmus ködén keresztül, és érzem, hogy újra a csúcsra jut, kezei kivágódnak, hogy megragadja a tégla szegélyét, ahogy próbál talpon maradni, de a térdei megcsuklanak; össze fog esni. Egyik kezemet a hasa köré fonom és felemelem, miközben ő meglovagolja a hullámokat, ahogy végzek a felgyülemlett vágy kieresztésével, és fokozatosan csillapodunk le együtt, pihegve és izzadtan, és ekkor jövök rá, hogy nem tudom ez az egész milyen hangos is lehetett.
Nem érdekel. Megérte.
Amikor megbizonyosodtam róla, hogy meg tud állni egyedül is, körülfogom az óvszer alsó részét és lassan kihúzódom belőle. Minden nedves — ő, az óvszer, én az óvszer belsejében — és ez az a pillanat, amit általában a legkevésbé szeretek a jelenetek során, kihúzódni az összes spermámmal az óvszerben. Tudom, hogy valószínűleg uralkodó és helytelen részemről, de van valami olyan jóleső ebben a mély, ősi szintben, látni a spermámat egy nő puncijában vagy mellein, vagy a fenekén. Az óvszer biztonságban tart és én ezt tiszteletben tartom, de ugyanakkor olyan sterillé teszi a dolgokat, és Devi Dare a legutolsó nő a földön, akivel sterilen akarok együtt lenni.
De mindennek ellenére, a sterilség ellenére, amikor kihúzódom belőle leginkább csak erős hálát és csodálatot érzek. Benne voltam, érezhettem ahogy elélvez rajtam, megérintettem és éreztem őt a lehető legintimebb módon. A szex csak olaj volt a tűzre, ami a Devi iránti érzéseimet illeti, ami mostanra futótűz lett.
Annyira erős, hogy nem is menne most gyengéden. Felrakhatnék egy új óvszert és kezdhetnénk elölről…és valószínűleg még egy párszor utána.
Még mindig a farkam bámulom és Devi a falnak dőlve próbálja lassítani a légzését, amikor lépések közelednek, de nincs idő, egyáltalán nincs idő és egy vékony ősz hajú nő — szemüveges és elveszettnek tűnő — ér a sarokhoz a járóbotjával. Lefagyunk, és ő tovább sétál, motyog valamit magában, majd hirtelen meglát minket, felkapja a fejét és a szemei olyan tágra nyílnak, mint a dollár érme.
– Öhm – mondom, a kezem még mindig a spermámmal borított farkam körül, a farmerem a bokám körül. – Jó napot.
– Jó napot – Devi visszhangozza, még mindig lehajolva, a ruhája a feneke fölött.
Néhány pillanatig, amely örökkévalóságnak tűnik, az öreg hölgy pislog ránk, de túl zavarodott, hogy beszéljen. Ezután sietősen visszavonul, hátra csoszog a vásznon túlra, mígnem kikerül a látótérből.
Devi kuncogásban tör ki, én pánik-nevetésben, ahogy kétségbeesetten leveszem az óvszert és próbálom egyszerre felhúzni a nadrágom és összeszedni a dolgaimat. A nadrágomon felhúztam a zipzárt, de nem gomboltam be, a táskámat a vállamra vetem, miközben megfogom Devi kezét és vészkijárat felé vezetem, amin keresztül a kaliforniai éjszakába lépünk ki, zihálva azon emberek bugyuta nevetésével, akiket rajtakap nyilvános szex közben egy apró, öreg nagyi.
Aztán mindent ledobok a földre és olyan szenvedélyesen, hosszan csókolom Devit, mint még soha senkit azelőtt és remélem, hogy érzi a nyelvem és az ajkaim mozdulatából, hogy mennyire beleszerettem.
Az öreg hölgy valószínűleg megtartotta a titkunkat, mert mikor találkoztunk a galéria tulajdonosával záróra és minden más támogató távozása után, egy szóval sem korholt vagy tett szemrehányást. Így eltölthetünk egy olyan estét, amilyent terveztem – némi borral és ropogtatnivalóval, amit már becsomagoltam, kempingezve a galéria padlóján, miközben a kamera felvesz mindent a hálózsák lábától.
Azt hiszem ez a lehető legbutább dolog, amit valaha is elismerek, de jelenleg a ténytől, hogy Devi és én osztozunk egy hálózsákon, lebegek. A pornósztárság mellékhatása, hogy nem sok első alkalom van, amit megoszthatnék egy nővel. Igazából alig van. Viszont sosem töltöttem senkivel egy estét a lakásomon kívül. Tudom, ez őrültség, de igaz. Raven és én mindig olyan elfoglaltak voltunk a munkával, hogy sosem tudtunk összehozni egy utazást… így hotelek kilőve. Mivel annyira elfoglalt voltam, ő (vagy az azelőtti barátnőm, Tessalie) mindig átjött a lakásomra munka után. Minden elképzelhető helyen dugtam nőkkel, nyilvánosan és privátban, de amikor a valódi alváshoz értem, amikor ölelésről, összebújásról és a véletlenszerűen bevillanó dolgokról való beszélgetésről van szó, azok csak az ágyamban történtek. Az első alkalom újdonsága Devivel sokkal jobb, mint egy üveg tizennyolc éves whisky.
– Nem gondoltalak olyannak, akinek kétszemélyes hálózsákja van – mutat rá Devi álmosan, ahogy fekszünk a hátunkon és a hamis csillagokat nézzük. – Sokat kempingezel?
– Egyszer voltam kempingezni egy egyházi csoporttal és utáltam. A tusolás nagyon fontos számomra.
Bánatosan felsóhajt. – Azt hiszem többször voltam kempingezni, mint ahányat megtudnék számolni.
Ez nem lep meg. Nem, csak tudod a szüleim ezt vették az egyik karácsonyra, mert sosem tudják mit vegyenek. Mit veszel egy embernek, akinek megvan mindene — vagy legalábbis megbasz mindent? És a válasz általában valami olyan ajándék, amit egy katalógusban látsz a repülőn.
Devi átgördül a könyökére és hirtelen nagyon komollyá válik az arca.
– Gondolod, hogy mindig az az ember akarsz lenni, aki örökké mindent megbasz?
A fejemet felé fordítom. – Úgy érted, hogy valaha is abba fogom-e hagyni a pornózást?
– Igen.
Egy percig gondolkodom. – Talán? – mondom végül, miután a gondolataim nem képesek kiszakadni a fejemben lévő zűrzavarból. – Mármint, logikusan végig gondolva tudom, hogy ez a munka a testemtől függ és a testem jó kinézetének azért van egy cirka évtizedes élettartama, kivéve, ha valami csoda folytán nem úgy öregszem, mint Robert Downey Jr. vagy Terry Crews vagy ilyesmi. Azt hiszem, úgy szoktam erre gondolni, hogy addigra már kitalálom mi legyen és tudni fogom, mit csináljak, amikor eljön az ideje a továbblépésnek.
– Ha bármit csinálhatnál, mi lenne az?
Szemöldökét imádnivalóan összeráncolja, mintha a válasz a kérdésére a legfontosabb dolog lenne, amit hallani fog. Hüvelykujjammal megérintem és kisimítom, ezzel mosolyt csalok az arcára. – Filmeket készítenék. Nem csak szexi filmeket, hanem mindenfélét. De ez nem olyan dolog, amibe csak úgy bele lehet ugrani, és még ha bele is akarnék sem tudok róla eleget.
– Mehetnél filmes suliba.
– Ez volt a terv. – Én is a könyökömre gördülök, így jobban láthatom. – Hallod, Cass?
– Igen?
– Ma este… valódinak érezted? A kamerával? – Ahogy felteszem a kérdést a kamerára pillantok, ami csendben vesz minket.
Még a tompa fényben is látom arcának színét. – Igen, Logan – válaszolja halkan. – Valódinak éreztem.
– És most annak érzed?
Kis szünet, aztán: – Igen.
Követem vállának vonalát, az ujjaim áttáncolnak a bőrén, hogy megtalálják mellkasa lejtését, majd a kezem megáll és kis köröket rajzol derekának hajlatába. – Azt akarom, hogy a dolgok közöttünk mindig valódiak legyenek – mondom, és nem is érzékeltem, mennyire ideges lehetek emiatt, egészen addig, mígnem kimondom. – Tudom, hogy megállapodtunk, fizikailag kedveljük egymást. Hogy vonzódunk egymáshoz és hogy többek akarunk lenni, mint barátok. De számomra ez annál is több.
Érzem, hogy megfeszül a kezem alatt és van egy rövid vitám – lefékezni vagy folytatni? De folytatnom kell. Ha úgy érzi, hogy az érzéseim kényelmetlenek számára és így nem tudja folytatni a Rossz csillagzatot, akkor ezt el kell fogadnom. De nem hiszem, hogy tovább tudom titkolni, hogyan is érzek iránta.
Viszont, hogy kényelmesebben érezzem magam, visszatérek ahhoz, amihez a legjobban értek: a szexhez. A kezeimmel végigsimítok a csípőjén a feneke vonaláig, aztán rátalálok a meleg és selymes puncijára a lábai között. Felnyög, amikor elkezdek játszani vele.
– Kedvellek Devi. Nem csak pornós értelemben, de érzelgős és virág vivős értelemben. Szeretek veled lenni, hallani, ahogy beszélsz és nézni, hogy vagy. Tudom, hogy ez megszállottnak hangzik, de… nos azt hiszem, erre nincs mentségem. Az Igazi Randik óta majdnem minden este kivertem rád…
– Jézusom, Logan – suttogja.
– Ez egy jó Jézusom vagy egy rossz Jézusom?
– Annyira jó – motyogja, a hasára fordul és a lábait széttárja, hogy jobban elérjem a punciját. – Érj hozzám.
– Igenis, hölgyem – engedelmeskedem a kérésének és megkeresem a csiklóját, gyengéden kezdem el masszírozni arra az esetre, ha érzékeny lenne. – Szóval tudom, hogy manipuláció a részemről, hogy ujjazlak, miközben ilyen beszélgetést folytatunk, de azt hiszem tudni akarom, hogy egyedül vagyok-e ezzel. Hogy te kedvelsz-e engem olyan csöpögős módon.
Hallom a hangjában bujkáló mosolyt, még így is, hogy nem látom az arcát. – Én is kedvellek olyan csöpögős módon. Nagyon is. Határozottan nem vagy egyedül ezzel.
Az édes megkönnyebbülés hulláma olyan erősen csap le rám, hogy a szemeim kissé égni kezdenek. Megköszörülöm a torkom, hogy leplezzem. – Tényleg?
– Tényleg. – Felém fordítja a fejét, hogy rám nézzen. – Tudod, én is majdnem minden este maszturbáltam rád. És a szex ma este annyira jó volt. Olyanná teszel engem nincsenek is szavaim rá. Vakmerővé. Élővé. Mámorossá. Annyira el voltam ragadtatva, hogy hagytam, hogy óvszer nélkül dugj meg. – Hitetlenül megrázza a fejét. – Épeszűen ilyent sosem csináltam volna.
Mostanra megszokhattam volna, hogy Devinek sosincsenek érzelmi kitörései egy adag egészséges logikai érv nélkül, hogy mindig lesz egy rés az én hirtelen kinyilvánításaim és aközött, hogy bevallja, ugyanúgy érez irántam. De még nem szoktam meg, azt hiszem, ugyanis a megkönnyebbülés, a boldogság, a szédítő izgatottság most is egy tornádó erejével söpör keresztül rajtam. Fejemmel a vállához húzódok és belélegzem fahéj illatát. – Meg akarlak őrjíteni – mondom a bőrének. – Pont úgy, ahogy te engem.
– Szerintem túl vagy a jó kezdésen. – Vonaglik a kezem alatt és amikor ingerelni kezdem a redői közt, rájövök, hogy teljesen nedves.
Arra fordulok, hogy a szemébe nézhessek. – Ez azt jelenti… – keresem a megfelelő szavakat. – …hogy megpróbálhatok a pasid lenni?
– Megpróbálni? – A hangja és az arckifejezése kiolvashatatlan, ahogy megismétli a kulcsszót a kérdésemből, és szégyen érzése fut keresztül rajtam. Annyival többet szeretnék ajánlani neki, többet annál, hogy megpróbálom, én akarok a pasija lenni, de ugyanakkor Deviről van szó. A megtestesült tökélyről. Az én istennőm, az éjszakáim királynője és mi van, ha nem vagyok elég jó neki?
Mi van akkor, ha ahogy Tanner is utalt rá, nem fog egyet érteni azzal, hogy folytassam a pornós karrierem?
A megpróbálás a legbiztonságosabb most, még akkor is ha ez a legkevesebb, amit adhatok neki. Én vagyok az idősebb (elméletileg), érettebb fél ebben, és én nemrég jártam meg egy tönkrement kapcsolat poklát. Jobbat érdemlek, Devi határozottan jobbat érdemel, és ez figyelmes lépéseket jelent egyelőre.
– Igen – mondom óvatosan. – Szeretném megpróbálni a pasim-csajom dolgot veled.
Látom, hogy gondolatban átrágja a szavaim, mérlegeli, értékeli őket, aztán a legnagyobb, legszégyenlősebb mosoly megjelenik az arcán. – Igen, Logan. Próbáljuk meg ezt a pasim-csajom dolgot.
– Hála Istennek – jelentem ki, és valószínűleg most kellene elmondanom neki, hogy szeretem, akarom is, de ekkor a logikusan gondolkozó csajomra gondolok az elővigyázatos tekintetével. Lenyűgöz, hogy ilyen gondtalannak tűnik, ilyen derűsnek, de ugyanakkor az agya folyamatosan kattog a gondolatain és a döntésein, mint egy svájci óra. Nem zúdíthatom rá ezt a szerelem dolgot most, anélkül, hogy túlterhelném a gépezetet, ehelyett így szólok: – Újra meg kell dugjalak, tudod, ugye?
A teste ívbe feszül, ahogy kinyújtózik a hálózsákból, hogy megtalálja a pénztárcám. Kivesz belőle egy óvszert, én feltérdelek egy nagy kábult vigyorral az arcomon. A gondolataim körülbelül így hangzanak: szex lesz, juhé! Az új barátnőszerűségemmel, juhé! Szex, szex, szex!
A fogával feltépi a csomagolást, ügyesen ráhelyezi a hegyére, majd legörgeti a kemény erekciómon. Amikor befejezi incselkedve megszorítja a farkam és rám néz.
– Olyan boldognak tűnsz – mondja félénken.
– Mert most fogok szexelni a barátnőszerűségemmel.
Spontán felemelkedik és mély, perzselő csókot ad. Visszacsókolom, amíg már piheg és vonaglik.
– Térdelj le és mosolyogj a kamerába! – adom ki az utasítást.

4 megjegyzés:

Kati.B írta...

Nagyon Köszönjük!!!
Hálásak vagyunk, hogy vagytok :)

Tar Edina írta...

Nagyon köszi!

Névtelen írta...

Köszönjük :)
Nagyon jó lett az oldal!

Kati.B írta...

Nem zargatni akarok, csak megkérdezni, hogy most egyenlőre csak ez a könyv lesz fordítva, és ha befejtétek után jön a következő?