2022. 08. 16.

INFORMÁCIÓ

 Sziasztok!

Látom, érdeklődtök a kész könyvek iránt. Ezekről szeretnék most picit írni.
A helyzet az, hogy nagyon lecsökkent a szabadidőm, mind a párkapcsolatom, mind a munkám miatt; felújítunk, hamarosan költözünk és sok a tennivaló, és lett "rendes" munkám, ami heti 5 egész napos elfoglaltságot jelent számítógép előtt, így érthető azt hiszem, ha már este nincs sok kedvem újra gép elé ülni. A P*rnósztár is és Angel is készen vannak olyan formán, ahogy itt fent olvashattátok őket, de egy utolsó átolvasás, korrekció, külalak igazítás vár még mindkettőre - amíg ezzel nem vagyok meg, nem is lesz feltöltve PDF-ben, mert igényes munkát szeretnék kiadni a kezeim közül.
Ami a folytatást illeti, a Faldöngető 2. is be lesz fejezve, Drago is jön majd, illetve A vér kötelez 4: A csábítás kötelékében (psszt... talán ez kapósabb cím így) is tervben van, de időt nem tudok mondani!
Szóval nem tűntem el teljesen és lesznek folytatások is, csak most nehéz minden. Be kell rendezkednem, hogy kialakulhasson egy rutin, ami reményeim szerint teret enged majd ezen fajta hobbimnak is. :)

Keiko
🌸

11 megjegyzés:

Judit írta...

Szia! Addig várunk, amíg kell. Nekünk teszel jót a munkáddal, nem lehetünk türelmetlenek és főleg nem haragudhatunk, hiszen neked is van életed :) Minden eddigit és ezutánit is köszönök, bármikor is jöjjön a folytatás :)

Pinterili írta...

Köszönjük szépen 🤗

Judit68 írta...

Köszönöm a sok szuper fordítást!🙏 🥰

Tóthné Rózsa írta...

Köszönjük 🥰

Névtelen írta...

Hálásan köszönöm a munkádat!

Dia írta...

Köszönjük, hogy nem feledkeztél meg rólunk, és hogy továbbra is folytatni fogod a fordításokat. 🥰 Bár kissé "türelmetlenül" várom az új könyveket, de természetesen abszolút megértem, hogy neked is van saját életed, hiszen mindanyiunknak van. A költözéshez sok türelmet és kitartást kívánok! 😘

Zsizel írta...

Szívesen várunk, nagyon szeretem a munkáidat. Köszönjük, hogy erre is szakítasz időt
Sok sikert a felújításhoz

Erika írta...

Köszönöm a munkádat ☺

Jenni írta...

Köszönöm a fordításra szánt idődet!
Nagyon hálásak vagyunk érte!

ui:Annyira nagyon várom Lily és Romero történetét.
Azért extra külön köszönet! :)

J.

Fkrisztina írta...

Köszönet a munkátokért! 🥰

Zsuzsa75 írta...

Szia!Köszönet az eddigi munkádért és kitartást a költözéshez.