2020. 12. 24.

~°~°Boldog Karácsonyt!°~°~

 




Hát, eljött az évnek ezen napja is....
Mondhatnám, hogy békés, boldog karácsonyt, meg kellemes ünnepeket, de ez a karácsony, mint azt oly sokszor hallhattuk már innen-onnan, ettől-attól, nem olyan, mint amit megszoktunk, és remélhetőleg szeretünk.
Nehéz időket élünk, és nem elég, hogy a covidos dologgal meg kell küzdenie az embernek nap, mint nap, erre bepofátlankodik a karácsony (vagy a covid pofátlankodott a karácsonyba?!😂) a maga hektikus, idegtépő készülődésével... mert nekem többnyire ez 😅
Várhatott volna a karácsony... vagy a covid😀

Na, de ami a lényeg, a lehetőségekhez képest mindenkinek megnyugtató és szűk családi körben töltött halászlé, töltött kápi és bejglizabálós napokat kívánok így az év utolsó hetére! (Én is így teszek majd, a fogyi várhat jövőre😉😂)

Hogy kicsit az üzletre is rátérjek: igyekszem hetente minimum egy fejezetet hozni valamelyik könyvből. Segítő angyalkáim nagyja ügyes egyetemista, és mint tudjuk, vizsgaidőszak és társaik nehezítik napjaikat, így nem sürgethetem őket a fordítással, nyilván ez tiszta sor mindenkinek. Januárban reményeim szerint beindulhat a gépezet, és rendszeresen jöhetek újabb és újabb részletekkel, mindezt hatalmas, képzeletbeli csuriba tett kézzel írom Nektek.

Egészséggel áldott, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!

🌸
Keiko

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon Cuki vagy, köszönjük.

Fkrisztina írta...

Így igaz, nagyon cuki vagy 😊🥰köszönjük és Neked is boldog karácsonyt! 🎄🎄🎄

Anita írta...

Köszönöm! Boldog Karácsonyt!

Névtelen írta...

Boldog karácsonyt neked és a kis csapatnak 😍🌲

Zsizel írta...

Köszönöm! Boldog Karácsonyt!