2018. 08. 06.

Sarah Brianne - Made Men 3. - Chloe


18. fejezet

A vég, vagy csak a kezdet

Fordította: Keiko


Vagy ez lesz Elle számára a vég, vagy csak a kezdet. Döntést hozott és most az utolsó puzzle darabkát is hozzá kell adnia a képhez.
Az újságot nézve a buszon látta az összes X-et, amit az apróhirdetések alá tett. Csak egyetlen hely maradt a listán, és ha elküldik, nem tudja mit fog csinálni.
A busz megállása miatt felállt és az ajtóhoz ment, majd mikor leszállt a buszról, elkezdte magát kritizálni az egész dolog miatt. Kansas City belvárosa nem tűnt olyan helynek, ahol egy újdonsült tizenötéves lány jó, ha egyedül van. Hála, rövid séta vezetett úticéljához.
Elle megállt, hogy az étkezőre bámuljon, felpillantva a cégtáblára. Az É villogott, hol Étkező, hol Tkező volt kivehető, attól függően, mikor tekintettél rá. Tisztán belátott, mivel csak az ablakok voltak, felfedve, hogy nagyon idejétmúlt a hely és szüksége lenne egy jelentősebb nagytakarításra. Végül a szemei rátaláltak a „Munkatársat keresünk” táblára, ami az ajtón lógott.
Abban a pillanatban, a táblára bámulva az elhatározás érzete lett úrrá rajta. Bármi történjen, megszerzi, amit akar. Nem érdekelte, hány hazugság hagyja el a száját; az övé volt az állás.
Az ajtóhoz sétálva belökte azt, megtéve az első lépést befelé.
Ez volt az a pillanat, mikor eldöntötte, hogy megfordítja mindkét homokórát, ezzel mindkettőt újraindítva. A kezdet.

5 megjegyzés:

Ani írta...

Koszonom szepen! 😊

Angi írta...

Köszönöm szépen! 😍

Kissné Margó írta...

Köszönöm szépen! 😘

Unknown írta...

Köszönöm szépen !!!!! ;-)

H. Mónika írta...

Nagyon szépen köszönöm!