2018. 08. 08.

Sarah Brianne - Made Men 3. - Chloe


20. fejezet

Fordította: Keiko

Napjainkban
Mikor a rémálom végetért és Chloe magához tért, azon kapta magát, hogy kétségbeesetten szorongatja a zakót. Gyorsan letörölte a könnycseppeket, amik kiszöktek az esemény alatt, de egy sem volt. Csak a képzelete játszott vele. Évek óta nem csorgott könny az arcán. Habár még mindig érezte, ahogy arról az éjszakáról elöntik a szemét és lefolynak az arcán, mintha valódiak lettek volna. Most már nem voltak mások, mint szellemkönnyek.
Másodpercről másodpercre nehezülő szemhéjakkal eldőlt az ágyán. Addig fel sem fogta, hogy a zakót használta takaróként, míg oda nem bújt az anyaghoz és be nem lélegezte Amo illatát. Nem csak ez, de azóta el sem engedte Amo zakóját, mióta a vállára borította aznap este.
Szorosan maga köré húzva furcsa érzés lett úrrá rajta, amit nem tudott megérteni, sem rájönni, mi volt az. Valami olyasmi volt, amit régóta nem érzett, mert nem volt gonosz természet. Az elégedettség érzése volt, a biztonságé, amitől úgy érezte, aludhat… egyszer végre rémálmok nélkül… anélkül, hogy az ördög kísértené…
… csak… aludni, érezni…
szer…

4 megjegyzés:

Ani írta...

Koszonom szepen! 😊

Unknown írta...

Köszönöm szépen !!!!! ;-)

H. Mónika írta...

Nagyon szépen kköszönöm!

Zsizel írta...

Köszönöm :)